Menstruace v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39737 14.4.2012 22:32

Ahoj holk,ráda bch se zeptala zda má někdo zkušenost s menstruací v těhotenství.Špiním odedne,kdy zřejmě proběhlo uhnízdování a dnes jsem měla dostat MS.Jelikož špiním po celou dobu,hnědé špinění občas mírná příměs krve.ale na vložce nic moc spíše na wc.Bolí mě prsa a občas mi je divně.Nedalo mi to a udělala jsem si test.Byl negativní,hodila jsem ho do koše,ale pak mi to nedalo,kouklajsem na něj a jsou tam pěkné //.Tak jsem si za chvíli udělala druhý,ale už asi byla koncentrovanější moč a druhá / je slaboučku,ale je tam.Jen mě znervoznuje to dlouhodobé špinění a občasná příměs krve.Nesetkala jste se některá s tím.Děkuji!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko14.4.2012 22:56

    Já špinila/krvácela celý první trimestr, důvodem byl hematom v děloze; někdo může špinit i celé těhu. Takže ano, může se to stát. Jak dlouho to bude trvat, Ti nikdo neřekne. U lékaře se nejdřív bude muset zjistit důvod krvácení a dle toho pak postupovat. Jinak se šetřit, nic těžkého netahat, všechno dělat v klidu. Jak to ve finále dopadne, taky nikdo bohužel nijak nezaručí. Mně otevřeně řekli, že je to 50:50, vyfasovala jsem PN a modlila se.

  • eva11115.4.2012 7:56

    Já měla asi tak do poloviny těhu v době kdy bych měla normálně mít ms.dost velké špinění:-o a bylo to nakonec dobré ,ale dr. si na mě proto radši dával vědší pozor:-)

  • budeš na tom podobně jako já. první test byl negativní, poté za pár dní byla druhá čárka slabě pozitivní. teď čekám na druhý odběr krve, ale podle prvního odběru jsme těhotní. bude to asi kolem 4 týdnů a včera jem taky trochu zašpinila, možná právě došlo k tomu uhnízdění, ale bolesti nemám taky snad to bude o.k. jak koukám holky taky píšou že špinění může být tak, buď v klidu. držím palce !

  • Simone15.4.2012 10:10

    Já už to tady psala několikrát - když mě mamka čekala, měla menstruaci celý první trimestr (ne špinění, ale jen trochu mírnější krvácení), takže ani netušila, že je těhotná. Menstruace ji vynechala až ve 4. měsíci a to už měla celkem bříško a myslela si, že přibrala. Jaké bylo překvapení, když zjistila, že není tlustá, ale těhotná. Myslím, že říkala, že měla hematom, který se pak vstřebal (snad se nepletu), ale obě jsme to ustály :) Moje mamka teď zpětně říká, že je ráda, že nevěděla, že je těhotná, protože by jí to stresovalo. Každopádně bych si taky udělala ještě jeden test a v případě že bude i slabě pozitivní, zašla za lékařem nebo lékařkou. Moc držím palce a tiše gratuluju ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist