Menstruace třetí týden

Otázku položila: Kvitek.bily 7.6. 10:16

Hezký den všem, již třetí týden menstruuji, nejedná se jen o špinění. Jsem ve věku, kdy by se mohlo jedna i o přechod. Na gyn. jsem objednaná. Jen by mě zajímalo, zda to některá z vás také měla?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já to sice ještě neměla. Ale mamka ano. Na sonu ji nakonec doktorka našla polypy s tím, že je ještě brzy na přechod. Ale, po nějaké době kontrol ohledně těch polypů se s mamkou domluvila, že ji předepíše nehormonalni antikoncepci i kvůli přechodu, aby to nebylo tak dramatické. Držím palce, aby jste byla zdravá a v pořádku.

  • Stalo se mi to před dvěma lety, 44 let, přechod to nebyl, ale měla jsem cystu na vaječníku 3 cm, způsobila nárůst sliznice a tím i to krvácení. Řešilo se to “chemickou kyretáží” tzn. Po dobu deseti dní jsem užívala Norethisteron 3x denně. Po 2 měsících jsem byla na kontrole a už to bylo v pořádku. Potom mi lékařka kontrolovala vaječník ultrazvukem pro jistotu po 6 měsících, ale pak už to bylo v pořádku.

  • Článek na https://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Menstruace-treti-tyden-293207 přináší důležité informace a odpovědi na otázky týkající se dlouhotrvající menstruace. Pro mnoho žen může být užitečné mít přístup k podpoře a radám nejen od odborníků, ale i od širší komunity.

    Pokud hledáte platformu, kde můžete sdílet své zkušenosti a získat podporu od lidí a firem z Evropské unie, doporučuji navštívit https://melds.eu/. Tato sociální síť firiem pro lidi a firmy z Evropské unie umožňuje propojení s dalšími profesionály a komunitami, které mohou nabídnout cenné rady a podporu nejen v oblasti zdraví, ale i v mnoha dalších oblastech.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 328 otázek, kterým se dostalo 271 946 odpovědí a 409 976 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist