Menstruace se nedostavila, test negativní

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31831 11.3.2012 10:14

Ahoj všichni, mám problém. S přítelem jsme měli sex 29.1 s kondomem asi 5 minut ale přítel se "neudělal" od té doby sem dostala normálně 6.2 menstruaci. Od 29.1 jsme spolu nespali! Menstruaci jsem měla dostat 8.3, ale nic. Testy sem si dělala v pátek, v sobotu i v neděli, ale všechny negativní. Myslím si že po měsíci a půl by se přece na testu už něco objevilo:/ Mám dost velkej strach. Mám ještě počkat nebo hned v pondělí na gyndu? Holky poraďte prosím:(:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nechápu, čeho se bojíš... když se neudělal, tak to budeš těhotná ze vzduchu? :-) já, když jsem nebrala prášky, tak jsem měla pořád nepravidelný menzes.. takže se neboj, určitě nejsi těhotná.

  • ahoj, nestresuj, máš zpoždění jen tři dny, to je ještě v toleranci;-) pokud jsou testy negativní, tak těhotná nejsi, navíc když jste spolu tento měsíc nespali a předtím se ani neudělal;-) KLID! počkej ještě týden a když nedorazí, zajdi na gyndu, dostaneš vyvolávačku, problém bude někde jinde

  • Myslím, že těhotenství není moc pravděpodobné ... neboooj se .

  • Prosím Tě neblázni, klid, zajdi na gynekologii, ať zkusí najít příčinu toho zpoždění. Nejspíš dostaneš vyvolávačku. Možná Ti i vezmou krev, tak ať Ti změří i hcg a do druhého dne budeš vědět, zda jsi nebo nejsi těhotná. Ale pokud jste měli kondom a přítel se neudělal, pak jsi menstruovala, tak si myslím, že těhotná nejsi, plašíš zbytečně a těma nervama si můžeš menses i posunout sama. Nebyla bys první ani poslední. Pokud je MS jen zpožděná a chceš ji zkusit "přivolat" sama, mně zabírala horká koupel a červené víno nebo svařák.

  • nemusis mit zadnou paniku ja mela zpozdeni i 10dnu z toho ze jsem mela nervy zda nejsem V TOM..muze to byt stresem:-))

  • Verousek8912.3.2012 16:44

    Pokud si dobře vzpomínám, tak tvůj dotaz už tu jednou byl a holky ti na něj i odpovídali. Nemáš z čeho být těhotná. Spali jste spolu s kondomem, přítel se neudělal, od té doby jsi MS měla, po MS jste spolu nespali, testy negativní .. nevím, z čeho bys byla těhotná... Zpoždění máš teprve 4 dny, já bych určitě ještě počkala, než bych běžela na gyndu. Může se ti opozdit ze spousty důvodů, takže klid a vyčkej.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist