Menstruace po porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51346 4.1.2012 9:25

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak dlouho trvala MS po porodu? Krvácení mám stále "průměrné" a nijak se nezmenšuje, což se normálně 3. den zmenšovala... Už nekojím a včera jsem skončila 6-ti nedělí. Děkuji za odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek894.1.2012 9:46

    Po porodu není MS, ale očistky. Já kojila plně a už 30. den po porodu jsme na to s manžou hupli :D Takže mi trvaly tak 4 týdny. MS nastoupila po asi 2 měsících a doteď - uběhl od porodu půlrok - spíše špiním, než abych měla MS. Nevím, zda se to musí upravit ještě, nebo je to tím, že beru prášky, pač jsem je nikdy nebrala a až přestanu kojit úplně, tak prášky brát nehodlám, tak snad se to zlepší.

  • Není to MS, jak se tu píše, ale očistky, po prvním porodu mi trvaly 8 týdnů, protože jsem nemohla kojit, tak jsem začala brát po 6ti nedělí HA a tak MS hned, u druhého očistky 4 týdny a první MS až po 13 měsících po porodu, kojím stále...je to velmi individuální...jinak první MS po druhém porodu trvala týden, pak se vrátila na standard 4_5 dní

  • Ja mam zrovna treti MS po porodu. Ocistky mi skoncili 3-4 tyden a tesne ne konci sestinedeli jsem to dostala. To byl ale mazec, jak pises vzdycky to slabne a tentokrat to nezeslablo a krvacela jsem cely tyden jak ranene zvire a pak jeste 4dny spinila. Druha MS byla totez, jen min krvacejici a ted ta treti uz je lepsi a vraci se mi to tak ze dva dny krvacim hodne, pak tak normal a pak spineni.

  • Ahojky očistky jsem měla 9 týdnu poslední 3 týdny to bylo špinění a pak po pomoci prášku to zmizelo kojila sem a hned sem nasadila antikoncepci bez pauz takže v tom ti neporadím ms se mi nedostavila ani po vysazení, protože sem kojila, ale pro tvé zdraví dokud neskončíš šesti nedělí a i když už stejně nekrvácích nesouložila bych v šesti nedělí je čípek velice hákliví na takoví věci jsou stoho záněty apd. Znám spousty holek co 6ti nedělí nedodrželi, ale spousta z nich teď trpí na spodek. Celé 6ti nedělí se děloha stále stahuje a čípek je není scela uzavřený

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist