Menstruace na vodě

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183942 17.5.2019 10:39

Ahoj, mám takový jeden problém. Za pár dní jedeme se třídou na vodu a mám zrovna menstruovat. Nevím, jak to budu řešit, jelikož vždy pojedeme půl dne v kuse na lodi a navíc se asi budeme koupat. Zkrátka nemáte nějaké rady a tipy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zanthia117.5.2019 11:22

    S tampony úplně v pohodě. Chce to mít malou příruční taštičku s vodotěsným obalem, abys měla pár tampónů vždycky při ruce a mohla si po případném koupání (ať již plánovaném či "neplánovaném") odskočit a tampon vyměnit.
    tampóny ráda nemám a používám je pouze na koupání, ale vodu jsem s nima vždycky zvládla.

  • Pie.com.key17.5.2019 19:11

    Já jsem pro kalíšek, ten ti nenasákne vodu a mně i při opravdu silné menstruaci vydrží skoro den. S tampony bych to nedala. I ty super maxi jsem měla v těch prvních dnech tak na dvě tři hodiny, a to nemluvím o tom, že bych se s nimi třeba vyráchala ve vodě :/ ale pokud máš menstruaci slabší, tak to půjde.

  • Já bych to řekla učitelce nebo někomu jinému dospělému kdo má za vás zodpovědnost dát si někam po ruce vložky a samozřejmě tampony bez těch do vody nemůžeš můžeš zkusit kalíšek ale na netu jsem našla že není vhodný pro panny já v 3.6. jedu na ŠVP a 3.6. mám menstruovat takže mám také problém držím palce

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist