Menstruace a pozitivní test - zkušenosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #22288 7.3.2012 11:11

Holky prosím o radu, měla jsem menstruaci v termínu, ale byla kratší ale normální. Jenže po ní mě neustále bolej prsa a tak nějak mi je divně, prostě jsem se testla a na testu vyběhla slabší druhá čárka! Nevím co mám dělat, jestli běžet na gyndu, nebo to zkusit za týden ještě jednou otestovat. Jen by mě zajímalo, zda některá z vás měla tohle taky, a těhotenství dopadlo! Samozřejmě, že se děsně bojim, že to bude mimoděložní, nebo tak něco.......děkuju předem všem za odpovědi!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podívej se na starší dotazy, je jich tu poměrně dost, kdy se řeší menstruace již během těhotenství. Já sama jsem 1x menstruovala už jako těhotná. Samozřejmě mě nenapadlo, že by se o těhu mohlo jednat. Ale pak mě pořád tak divně bolela prsa a když jsem si udělala test, byl tam pruh jako blázen. Podle ultrazvuku se pak zjistilo, že je těhu starší než dle data poslední ms a že jsem menstruovala ještě jako těhule.

  • Tak moje teta, ta měla u 2 těhotenství první měsíc ms úplně normální. Takže se to klidně může stát. Asi bych testla za 2 dny znovu,jestli čárka neslábne nebo zkus na gyndu jenom zavolat, co ti řeknou.

  • Ahojky..první těhu jsem měla ukázkově, koleje už v den vynechané MS, ale ted jsem otěhotněla těsně před MS, MS mi dorazila jako špinění na 4 dny, takže jsem myslela, že je jen slabší a jela v pohodě dál..jenže mi bylo mdlo, bolela mě prsa a hlavně jsem byla hrozně unavená..nedalo mi to a testla jsem až týden po uplynulé MS a měla jsem slabý proužek, za dva dny silnější a pak jsem běžela za dr. Ted jsem 16tý týden. Hodně štěstíčka, vydrž 2 dny a testni znovu!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 581 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist