Menstruace a moje máma.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63147 1.6.2012 18:25

je mi 15,vždycky když md sotanu e řeknu to mamce a ona jen takovým tonem,jako že proč jí to říkám,že ji to nezajímá řekne otázku třeba A NEMÁŠ VLOŽKY UŽ NEBO CO?,ale když jí to neřeknu tak má blbé kecy že jsem to nedostala...co mám dělat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka1.6.2012 18:33

    Neřešit.

  • osobně bych jí to vůbec neříkala, matky na to mají nějaký radar a stejně to poznají a když by přišla další blbá poznámka ze strany matky, tak bych se jí zeptala, jestli jí to teda mám říkat nebo ne.

  • JanaRad1.6.2012 19:58

    Tak to máš špatné. Zkus si s maminkou promluvit, řekni jí, co cítíš, že je ti to blbé, když takto odpovídá.... Já mám s dcerkami velice hezký vztah, zatím má ms jen ta staší a vždy mi to hlásí, když dostane ms, má ji teď potřetí. Vždy vytáhnu vložky dopředu, aby se k nim snadno dostala. Byly jsme při první ms i vložky nakoupit a dcerka dostala čokoládku na "přivítání mezi ŽENAMI".

  • Já si myslím, že by ses jí snad nemusela svěřovat s tím, kdy jsi to dostala. Nebo jste se tak na tom domluvily? Jestliže ano, tak pak bych jí řekla, že vždycky reaguje podrážděně a s nezájmem, tak že jí to radši neříkáš :-)

  • Ja teda nevim, ale pokud to neni poprvy, tak mi neprijde nejak dulezity nebo mozna ani ne na miste, to pokazdy svy mame rikat... A kdyz se pak zepta, jestli to nedostalas nebo co se deje, tak normalne odpovedet ze dostala. Hotove, vyrizene.

  • Zeptej se ji jak to teda chce. Chce aby jsi ji to rikala anebo nerikala?? A pokud nerikala,tak at ti za to potom "nenadava". Zkuste se domluvit ze ti vzdycky koupi vlozky dopredu anebo si je koupis sama jake chces ty a nemusite to resit. Dle toho co pises asi nemate v tomhle dobry vztah. Ja kdyz jsem to dostala poprve,tak jsem ani nevedela jak to mam mamce rict a kdyz jsem to ze sebe vykoktala,protoze toaleták prosakoval rychle,tak jedine co mi rekla bylo:vsak vis kde jsou vlozky. A to bylo vse co mi rekla k MS a uz nikdy se nezajimala a neptala. Tak jsem si od dalsi MS kupovala za svoje penizky z brigady. Ja to beru,tak, ze az to jednou dostane moje dcera tak bych se chtela zachovat jinak, proste si z otho beru ponauceni, nikdo nejsme dokonalí.

  • Martasek894.6.2012 14:04

    Taky nevím, proč to pořád mamce říkáš ? Já to řekla jen poprvé a víc ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist