Menstruace a kalíšek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426828 19.1.2021 19:51

Ahojte, začala jsem používat kalíšek a zdá se mi, že mi úplně odezněly menstruační bolesti. Máte to taky tak?
Máte někdo aji dva kalíšky, že si tam zavádíte vždycky jen vyvařený?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik20.1.2021 8:58

    Kalíšek mi také pomohl s bolestí a intenzitou ms a také když alespoň týden před ms beru magnesium. Třeba minulý měsíc jsem o ms téměř nevěděla a to mívám celkem velké bolesti a silnou ms.

  • Ano, musim rict, ze s kaliskem se mi bolesti zmirnily. Trvalo to asi 5 cyklu, ale bolesti byly s kazdou ms slabsi a slabsi. I krvaceni se zmirnilo. Pak se bolesti zas objevily, ale za to nejspise mohla endometrioza. Ceka me ted po operaci prvni cyklus, tak jsem zvedava, jestli bolesti zmizi 😊
    Kalisek mam jen jeden. Vyvarim vzdy pred zacatkem ms a po, kdyz ho uskladnuji. Pri vymene jen omyvam studenou vodou a vysusim toaletakem.

  • Mám menší bolesti a slabší a kratší krvácení. Ale ty bolesti závisí i na stresu a stravě ;) Úplně nevymizely, ale jsou slabší. Kalíšek mám jeden, vyvařuju ho jenom před začátkem v mikrovlnce. Po skončení ho umyju studenou a pak teplou vodou a dám do kelímku, který větrá. V tom ho pak před začátkem MS vyvařím. Při výměně jenom umývám vodou (nejdřív studenou, pak teplou, předejde to zabarvení). Jednou za pár cyklů dám při vyvařování trochu sody kvůli zabarvení. Ale někomu vyhovuje na začátku a/nebo na konci menší, proto má dva. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist