Menstruace a dovolená

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419677 17.6.2019 20:12

Zdravím v červenci asi pojedem na dovolenou k moři. A já mám takový problém. Bojím se že tam dostanu menstruaci , mám ji totiž nepravidelnou takže nevim kdy bude. Nedokážu si zavést tampón, skoušela jsem to hodněkrát a prostě mi to nejde. Už si fakt nevím rady strašně se bojím.

  • 17.06.2019 21:29:28 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No tak budes mit vlozky a holt se nebudes koupat, no.
    Nebo se do te doby naucis zavadet tampon ci menstruacni kalisek. Vic asi neporadime.
    Jeste jsou menstruacni houby, zavadi se take dovnitr, mozna by to byla dobra alternativa, ale zkusenost nemam.

  • Francy17.6.2019 21:20

    Je to běžná součást života, máš na vybranou buď se s tím smíříš a užiješ si dovolenou i tak nebo budeš celou dobu nasraná a bude to stát za prd.
    Tampon zkus zavést 2. nebo 3. den ms, kdy je nejsilnější. Nejdříve to zkus prstem, abys věděla jakým směrem a pak zkoušej. Nejlepší je velikost mini.

  • Já bych to vyřešila jednoduše
    1. Zajdi na gyndu gynekoložka buď píchne injekci na přivolání a nebo dá prášky.
    2. Pokud nechceš na gyndu jednoduše si menstruaci vyvoláš : ve sprše na břicho toč teplou vodu a masíruje břicho ( udělej 1-2 týdny před dovolenou) kdyžtak si napiš do prohlížeče jak vyvolat menstruaci bohužel to ale nemusí fungovat na všechny.
    Mě se to stalo na ŠVP takto jsem si to vyvolala a na ŠVP jsem měla klid.:-D

  • No pokud tě ještě nevzal někam na dovolenou, tak bych být tebou zvážila, zda se nepodívat na ubytování Pavlov - https://www.pensionflorian.cz a nepřekvapit ho ze tvé strany. Protože i po letech takové víkendy někde v pensionech většinou klapnou a chlapi jsou celí bez sebe. U fotbalu vydrží, ale u Tebe ne. To chce razantní přístup. Doporučuji ten Pavlov.

  • Primárně se snažím si dovolenou vždy naplánovat tak, aby se nic takového nestalo a já potom nemusela řešit žádné komplikace s tímto spojené. Nicméně se mi to mé vypočítávání ale přeci jen jednou vymstilo a nevyšlo to. Bylo to v Itálii a jediné štěstí bylo v tom, že v Itálii se moc koupat nedá, takže to zas až tolik nevadilo :) Měli jsme i super ubytování (přes stránky https://cz.italicarentals.com ), takže nějaký ten den na hotelu také nebylo to nejhorší...

  • ještě je třetí možnost - s maminkou zajít na gynekologii a nechat si napsat prášky na oddálení ms (nebo se s maminkou domluvit a at si je nechá napsat ona, pokud nemáte v rodině nějaký zdravotní problém). jsou to hormony, takže s veškerými důsledky, ale moře by jsi si užila. začínají se užívat před příchodem ms, ideálně tak 3 dny a dokáží krvácení zadržet. berou se celou dobu kdy se chce ms oddálit. po vysazení ms obvykle dojde do několika dnů.
    nežádoucí je pak obvykle rozhozený cyklus, ale vzhledem k tomu, že ho máš i tak, bych to neviděla tolik tragické.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist