Menstruace a HA

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43904 11.3.2012 13:32

Ahoj. Mám problém. Antikoncepci beru už asi rok a půl a zatím nebyl žádný problém. Tenhle měsíc jsem ji brala poctivě, nebrala jsem ji teda přesně v ten samý čas. Beru ji večer, někdy v 9h. někdy v 10h. někdy v 11h. Dnes jsem měla dostat menstruaci a zatím pořád nic. Vždy mi to začínalo někdy dopoledne, ale dnes nic. Jen asi dvakrát jsem měla na toaletním papíru něco málo růžového. Zkoušela jsem nahmatat čípek a byl nízko a tvrdší. S přítelem jsme si sexu tenhle měsíc moc neužili, takže pochybuji, že bych byla těhotná, ale ta menstruace mě znervozňuje. Stalo se vám to už někdy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neboj se, i v průběhu braní HA se menstruace mění. ;-) Já beru HA už třetím rokem, první rok jsem ji dostávala do 3 dnů, postupně se mi to upravilo až tak, že ve středu vezmu poslední pilulku a menstruaci dostanu v pondělí. ;) Takže bych se nebála, ona určitě dojde. ;)

  • Nejsi stroj, nemůžeš fungovat na hodinu přesně :) neboj :)

  • Evita11.3.2012 17:30

    Stalo se mi to zrovna před pár dny - obvykle beru poslední prášek v neděli a MS dostávám v pátek ráno či dopoledne - a tedka mi zrovna přišla až v pátek večer. Mám kamarádku, co taky bere poslední prášek v neděli, MS má ve čtvrtek, ale jednou ji třeba dostala až v sobotu. Ono ani hormonama upravený tělo nefunguje na minutu přesně, neboj se :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist