Menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39174 25.4.2012 21:59

Teď jsem po prvé dostala menstruace a už teď jí nechci :D strašně mi to vadí protože hodně sportu a tak :D mám jí od pondělka a doufám že už mi zítra zkončí :D už jí nikdy nechci dostat :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8925.4.2012 23:27

    Určitě si zvykneš :) Resp. nic jiného ti ani nezbyde :D Já MS vnímala jako utrpení, když jsem používala vložky. Od té doby co jsem přešla na tampony a následně i na kalíšek, tak už jsem v pohodě. Kalíšek ráno nandám, večer vyndám, takže celý den o tom vůbec ani nevím, takže proti MS nic nemám, pro mě pohoda :) :) Je to tak, že prostě chápu, že to v životě je takto dáno a jsem smířená :) Až budeš mít MS několik let jako já, tak to budeš vnímat určitě stejně. A když hodně sportuješ, tak jsou určitě lepší tampony.

  • No tak to si hold musíš zvyknout:-DTo prostě patří ke každé ženě.;-)

  • Tak s tim asi nic neuděláš. :-D Sportuješ? Kup si špunty.

  • Já to měla stejně........nesnášela jsem to........vložky jsou to nejhorší na světě když sportuješ.........v dnešní době jsou perfektní tampony, který vůbec nebudeš cítit.........třeba OB comfort mini........zkus to, třeba to bude lepší.......docela dobře se zavádí.......já byla panna když jsem si dala tampon poprvé, trošku jsem ze začátku bojovala, ale pak jsem se to naučila a jsem moc ráda, že někdo něco jako tampon vymyslel.......:-)

  • Simea25.4.2012 22:39

    Budes si muset zvyknout. Ja se s tim trapim skoro 12 let a minimalne dalsich dvacet budu. Kazdy mesic je to utrpeni, nenavidim to, ale neda se s tim nic delat. Jenom pretrpet.

  • Teď se toho nejspíš dalších x let nezbavíš :-D Když jsem to dostala poprvé, tak to byl trochu šok :-D Další MS mi přišla až po několika měsících, tak to pak byl další šok, protože se to nedalo moc předpovídat :-D Ale posledních asi 5 let, kdy používám kalíšek, případně jsem těhotná a MS nemám, tak už mi nevadí :-D

  • Simone26.4.2012 8:59

    A já mám menstruaci ráda :) Pár dní předtím je to tedy o nervy, ale menstruace samotnou vnímám víc, než v pohodě. Jsem víc klidná, uvolněná a vnímám i víc přítelovy doteky. Je pravda, že když jsem používala vložky, taky mi vadila. Ale od té doby, co mám kalíšek, je to jedno z mých oblíbených období. Nemůžu si pomoct, ale prostě se cítím tak nějak hodně žensky a prostě skvěle. Takže já mám asi jako jediná tady mezi vámi menstruaci fakt ráda! :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist