Menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409064 30.9.2020 20:33

Ahoj holky je mi 16 a jsem panna. Menstruaci mám od 13 let a mám ji minimálně třičtvrtě roku pravidelnou.. +- tři dny. Nejlepsi to bylo v karantene, protože mi chodila téměř na čas. Poslední menstruace jsem měla na konci srpna. Jenže jak přišlo září , škola a další věci, tak jsem se dostala do velkého stresu.. ve stresu jsem minimálně dva týdny. A teď mám problém.. menstruace se měla dostavit před týdnem.. a já už stresuju, kde je. Těhotná být nemůžu, když jsem panna. Zkoušela jsem teplou vanu i masáž břicha a nic. A jsem z toho dost vystresovana.. poradíte mi prosím, co mám delat? Jsem z toho zoufalá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Doporucuju se prestat stresovat, to samo o sobe nepomuze, kdyz se tim desis :-), druha vec, nezhubla jsi ted nahle nebo nepribrala? Pokud vis, ze tehotna byt nemuzes, mohl nastat nejaky hormonalni disbalanc a rozhodi se ti to .... Pokud chces byt klidna a mit to z krku, muzes si zajit na gynekologii na vyvolavacku, nebo se s doktorkou proste jen poradit. Babske rady na vyvolani ms moc stejne nefunguji, ona proste prijde az kdyz prijit ma :-) muzes jeste vyckavat ale nedesit se .... Ja teda mela vzdyck zakon schvalnosti, naplanovala bych si nejakou oblibenou cinnost, ktera pri ms nejde a ona by se urcite dostavila :-D

  • interstellar30.9.2020 21:12

    Pokud není možnost těhotenství, taky bych nešílela, když se mi MS jednou zpozdí nebo nepřijde. To je normálka. Kdyby nepřišla ani příště, doporučila bych pro jistotu zajít k lékaři, jestli není nějaký zdravotní problém.

  • stupidiack1.10.2020 12:46

    Je to stresem - škola, povinnosti .. Tím, že se stresuješ, si MS jen oddaluješ. :-) Klid, když nemůžeš být těhotná, tak to neřeš, až se uklidníš, sama přijde .. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist