Menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183637 6.6.2019 7:30

Dobrý den.Je mi 14 let a minulý týden jsem domenstruovala. Menstruace se mi spozdila přesně o týden. Ve středu mě bolela hlava a to je u mě příznak že se mi blíží měsíčky.Dnes ráno jsem opět krvácela. Bojím se aby to nebyl nějaký problém

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • podstatné je, kdy ms začala (a tudíž jak dlouho trvalo i samotné krvácení - to je totiž u různých žen různé od 3-4 dní po 8-9dní). a je dobré počítat počet dní od prvního dne, kdy začne krvácení, do posledního dne daného cyklu před novým krvácením.
    občas se některým ženám může objevit i krvácení (slabší) v období ovulace.

  • Já jsem měla zpočátku ms dost nepravidelnou. Je to normální. Jestli jsi měla ms delší, může se stát, že pak přijde brzy po konci předchozí. Cyklus se počítá od začátku jedné ms k začátku druhé. Když je tedy ms třeba 8 dní a za týden přišla druhá, byl cyklus 15 dní. I některé dospělé ženy mají cyklus pravidelně 21 dní. Ale zpočátku může být jednou interval krátký a druhý měsíc může třeba úplně vynechat. Než se ustálí na pravidelné délce. Pokud nemáš jiné obtíže, bolesti (které nesouvisí s krvácením), nebo abnormální výtok, nebála bych se.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist