Menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181086 18.1.2018 16:17

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak se vyvolat menstruace. Má menstruace je stálá ale za týden jedu s rodiči na dovolenou a menstruaci bych dostala tam. Jak MS vyvolat?☺

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já se bohužel obávám že to není možné. Musela by jsi brát jedině antikoncepci a nedělat 7 denní pauzu mezi platíčku...

  • TeriUnicorn18.1.2018 19:23

    Zdravím Anonymko, myslím že to možné asi není. Babské rady na vyvolání zkusit můžeš, ale pochybuji že ti budou fungovat.. Nebo si můžeš zajít na gynekologii za doktorem/doktorkou pro prášky na oddálení menstruace (Pokud si na gyndě ještě nebyla, můžeš tam zajít i s mamkou ;)).

  • Pokud telo není připraveno, ms nevyvolas. Ms se "dá" přivolat, když už má třeba zpoždění, a je víceméně nachystáno jen se ještě nespustila.
    Pokud ji opravdu natolik nutné potřebuješ oddálit, jedině přes gynekologa nechat napsat prášky na oddálení, které se začínají brat už několik dní před očekávanou ms a berou se celou dobu, kdy nechceš aby ms dorazila.
    Rizikem je špinění, rozházeny cyklus, jsou to hormony, takže můžeš být i vlivem zadržování vody více "opuchlá".

  • Tve telo je nejak nastaveno a nemela bys do toho zasahovat. Je to stejne jako nepreskocis z utery na patek, protoze nechces stredu a ctvrtek. Mela bys svuj cyklus respektovat a brat ho tak, jak je. Ono to ma svuj smysl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist