Menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31343 8.3.2011 19:24

Dobrý den,mám takový problém.Moje kamarádky už dostávají měsíšky a já ještě nic...Bude mi v srpnu 14 a trošku mě to štve:((Nedalo by se aspoň trošku zjistit kdy to třeba dostanu??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj michellecz, být tebou, tak nespěchám, Já vím, že když si povídáte, jak která má či nemá měsíčky, tak prostě chceš mít taky měsíčky. Neboj, ony přijdou a myslím, že se se starými harcovnicemi shodneme na tom, že bychom měsíčky někdy fáááááááááááákt nechtěly :DD. Já jsem ačala v 11 letech a by to vopruz. Už měsíčkuju 24 let :DDDDDDD. Ježíš, to je strašný :DDDDDDDDD
    Tak si to zatím užívej bez měsíčků, ju?

  • Simone8.3.2011 22:03

    Hele, poznat se to dá třeba podle výtoku. Mně začal výtok (bez zápachu a nijak nesvědil) asi rok před tím, než mi přišly měsíčky. Já tě naprosto chápu, že tě to štve. My jsme si o tom s holkama ve třídě taky pořád povídaly a těšily se na to, ale opravdu není kam spěchat. A pokud ti to pomůže, u nás ve třídě to do konce devítky dostaly všechny holky, takže je velmi pravděpodobné, že do patnácti se to dostaví i u tebe ;)

  • Ahoj mě 14 bude tedy v červnu a měsíčky už sice mám, ale věř, že by to někdy bylo lepší bez nich.. Vím jak se cítíš, zažila jsem to... S holkami jsme si o tom povídaly a přemýšlely jsme která holka je ze třídy ještě nedostala a dospěly jsme k názoru že jsem jedna z mála... Taky mě to štvalo. Nepřemýšlej o tom. Prostě jednou to přijde.. Taky jsem je hrozně chtěla, měla jsem doma tampony i vložky asi rok. Když pořád nic tak se mi vložky nějak rozkutálely. :D ( Bráchovo přítelkyně si je kolikrát zapomněla tak jsem jí je dala ) A když jsem měla jen pár tamponů a navíc jsem se chystala na jednu akci bum bác dostala jsem MS... Teď když mám mít MS tak mám hodně citlivá prsa a výtok. Neboj se i ty se jednou dočkáš. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist