Menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28114 14.2.2011 19:17

Ahoj, můžu se vás zeptat... je možné že jsem dostala v úterý menstruaci, která trvala tak půl dne.. pak nic a druhý den zase půl dne... pak den nic a ve čtvrtek opět slabá a půl dne...pak až dodneška nic až dneska zase asi tak 3 hoďky slabá..:( Jenže vůbec nevím jestli je to menstruace nebo co to může být? :(... Poslední jsem měla 2-6.ledna..Nevíte někdo ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nemůžeš být náhodou těhotná? Já při prvním těhotenství taky takhle špinila, ale MS se nerozjela.

  • Ahoj, ja být tebou tak udělám testík. Já to mám taky tento měsíc nějaké divné (nikdy se mi to nestalo). Vždycky mám MS 28 dní +/- 2 dny. Příšla v pátek 28. den - teda jenom špinění, v sobotu to samé a v neděli už jsem krvácela až do včera a dneská ráno nic. Vůbec to nechápu. Viděla bych to asi na psychiku, protože už mám pocit, že mi z toho hrabe. Držím palce a pak dej vědět, jak si dopadla. Hezký den

  • yamd15.2.2011 14:58

    Dobrý den,

    přidáváte do poradny úplně stejný dotaz jako je tento, proto je neustále mazán. Zde jste odpovědi dostala, pokud na ně chcete reagovat, využijte komentářů nebo doplnění otázky. Uživatelky, které Vám odpověděly, se to dozví a třeba Vám poradí ještě lépe.

    Přeji hezký den

    Daniela
    Administrátor WomenZone.cz

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist