MS po porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48906 20.5.2012 21:57

Ahoj mám otázku kdy jste dostaly ms po porodu a kojily jste???Me bude končit šestinedělý až asi za 10dní....očistky jsem měla do neddávna už asi 9dní nic a tedkon jsem začla krvácet jako když mám ms..je to možný že tak brzo po porodu se dostaví ms ikdyž kojím ....Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj.
    Já měla první MS po porodu přesně pátý týden a pak pravidelně každých 28 dní. Kojila jsem plně šest měsíců a pak ještě dalších devět měsíců.
    Takže ano může to být klidně i MS.

  • Může to být ještě krvácení po porodu. Taky se mi stalo, že jsem pár dní nekrvácela a pak to ještě na pár dní začlo. Jinak jsem kojila téměř plně asi 10 měsíců a MS přišla 9 měsíců po porodu.

  • Borlova20.5.2012 23:23

    Jestliže máš ještě šestinedělí, tak je to asi normální. Aspoň doufám. Já jsem myslela, že jsem dostala menstruaci kolem 2 měsíce po porodu, protože před tím už jsem jen taky asi 14 dní špinila. 4 dny jsem to měla silné a 4 dny špinění.(menstruaci jsem mívala 7,8 dní.), ale zase se mi pak rozjelo krvácení. Nakonec jsem zkončila v nemocnici, protože ve mě zůstal zbytek plodovýho obalu:-( Uvidíš. Kdyby to bylo delší dobu a hodně, tak bych to asi řešila s mudr. Ale určitě to bude v pohodě a možná je to fakt MS.

  • U každé je to asi jiné, já dostala MS 4. měsíc po porodu, cca měsíc od toho,kdy jsem přestala kojit. To co píšeš je i nemusí být MS. Pee jen máš šestineděí, to se může ještě cokoli stát, ale pokud by se ti to nezdálo,t ak si zajdi radši k dr.

  • Těžko říci, podle mě to může být MS i nějaký důsledek porodu. Já při plném kojení dostala MS vždy okamkžitě po skončení šestinedělí (hned ten den po), po 3.tím porodu jsem teda měla zpoždění asi týden (už jsem myslela, že sjem v šestinedělí otěhotněla, měla jsem normálně PMS), ale já mám normálně dlouhé cykly (i o víc, jak 10 dní než je norma a hlavně je mám celkem nepravidelné, takže když je někdo má kratší....Ovšem očistky u mě probíhaly také ve vlnách, třeba týden a něco po porodu už jsem jen špinila a za pár dní se to zase rozjelo naplno, očistky u mě trvaly vždy kolemi 3 týdnů.

  • Já dostala MS přesně 4 měsíce po porodu při plném kojení, ale malý spal celou noc, tak jsem v noci nekojila, do 7. měsíce (plné kojení) mi MS chodila na den přesně a pak se mi vrátil cyklus jako před těhotenstvím (každý vaječník má jinak dlouhý cyklus: krátký a pak zas neskutečně dlouhý), zatím pořád kojím (malý má 10 měsíců).
    Řekla bych, že to bude spíš souviset ještě s očistkama a MS to ještě nebude.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist