MS nedorazila - test negativní

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31474 14.3.2011 13:57

Ahoj,
neberu žádnou HA, s manželem se snažíme přes půl roku o mimi. Minulý měsíc se mi MS zpozdila o 5 dní, teď mám zase už 10 dní zpoždění - pouze mini špinění. Těhu test byl v sobotu negativní. Mohla bych i přesto být těhu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak možnost je tu vždycky,záleží kdy si měla ovulaci někomu trvá delší dobu než si tělo nastaruje svoje normální hormonální procesy po vysazené HA.Také to klidně může být hormonální nerovnováha a nebo taky těhotenství.Nevím jak dlouhý máš cyklus ale pokud už jsi více jak 40 dnů tak bych si došla na gyndu,pokud se nepotvrdí těhu píchnou ti agolutin.Nemá cenu čekat prodlužuješ si zbytečně cyklus.

  • Jak pise bodlakov, zalezi, kdy byla ovulace a jak dlouhou mas lutealni fazi. U me je napriklad ovu nekdy 18. den, nekdy 22. a uz byla i 34. Lutealku mam 14 dni, takze teprve od ovu pak vypocitavam, jak dlouhy bude cyklus. Tento bude 42 dni (minuly byl 34) a az pokud bych to ten 42. den nedostala, budu testovat. To je jen takovy priklad, ze to muze litat sem a tam. Drzim palce, aby to co nejdriv vyslo!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 587 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist