MS!!

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26294 1.7.2011 13:02

Minulou sředu jsem dobrala plato, v sobotu měla Ms, sice slabou, ale i s mírným bolením bříška chvíli jsem poznala, že je to Ms, ve středu nic a včera jsem ještě špinila malinko ráno, pak nic. dnes najednou vidím na papíře světlounce červenou krev!:( nevím co to je, včera jsem vzala prášek, potom jsme pili víno. alkohol to přece neovlivňuje. Na gyndu nemám nervy, měla jsem dojem, že mám zánět močáku, ale paní mi řekla, že se musím objednat a to by šlo tak za 3 týdny! Tak jsem tam nadrzo šla, čekala 2 hodiny a sestra mi pořád cpala, že musí vzít všechny objednané dřív než mě, takže mi došly nervy tam chodit. Teď nevím, co ta krev znamená, vždycky mam MS tak 4-5 dní, tak ji snad nemůžu mít znova..:( když jsem vzala prášek.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ms se ti mohla posunout. A nechápu jak můžeš říct, že nemáš nervy tam chodit, když máš problém, a chceš si tam dojít, tak tam přece počkej až tě vezme. Nebo pokud tě to tak obtěžuje, najdi si dr, kam se neobjednává, tak jsem to měla já u minulé, ale ze zkkušenosti, jsem tam čekala vždycky dýl než když mě tahle nová vzala až po objednaných. Jinak si myslím, že to prostě je ms, může se ti jakoby zastavit a pak pokračovat.

  • Jestli máš podezření na močák - pálení při čůrání atd., tak stačí zajít k obvoďákovi;). Když potřrebuju na gyndu-když mám problém, tak zavolám a sestra ač nerada mě tam do dvou dnů nějak vměstná. Je to o domluvě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 399 otázek, kterým se dostalo 272 107 odpovědí a 410 124 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist