Léky na srovnání MS cyklu, snaha o těhotenství...od lékaře a vaše zkušenosti.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79751 6.8.2013 10:02

Ahoj prosím o radu. Co jste brali na srovná ní cyklu při snaze otěhotnět? Myslím tím hormony od doktora. A vedlejší účinky? Mám dlouhé cykly (45 dní, asi málo progesteronu, cysty – anovulační…). Mám z braní hormonů obavy. Děkuji moc za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podla mna by si mala zajst ku gynekologovi, ktory Ta prehliadne, da vysetrit krv na hormony (estrogen, progesteron, prolaktin, testosteron), urcite Ti spravi aj ultrazvuk, kde vyluci pritomnost cyst a pozrie ci je vsetko OK, az tak Ti odporuci nejaku liecbu, ak bude nejaka potrebna. Inak ziadne lieky na zrovnanie cyklu nekupis bez receptu, a navyse musis pocitat s tym, ze zrejme budu hormonalnej povahy ;-). Ja beriem duhphaston, pretoze mam nizsiu hladinu progesteronu.

  • Rozhodně ničemu neublížíš, když zkusíš brát Nosifol. Není levný, o pomoci při snaze otěhotnět nejsem úplně přesvědčená (mně nepomohl), ale obsahuje kys. listovou, vitamíny skupiny B a hlavně - zkracuje cykly. Jen ho neber ráno, ať tě neprožene průjem, lepší je tak půl hodinky po večeři. Je to rozpustný prášek.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist