Léčba vymizené menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #346718 4.12.2017 21:38

Ahoj, opět skoro rok nemám MS, zatím jsem vkládala naděje po celou dobu do přírodní léčby, ale nic nezabírá. Doktorka mi předepisovala Agnucaston, beru Drmek, piju kontryhelový čaj, užívala jsem Sarapis atd., ale nic. Uvažuji nad hormonální léčbou, alespoň krátkodobou. Máte někdo s nějakou léčbou kladné zkušenosti? Děkuji za jakoukoli radu :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Muzu se jen zeptat, v cem ti vadi, ze nemenstruujes? Jsou zeny, ktere nekrvaci, ale ovulaci maji. Na tvem miste bych pokracovala v bylinkach a zkusila to prijmout, tak jak to je. Merila bych BT, zkoumala ovulaci, plodne dny.... ono se to zase da doporadku. I kdyz teda neznam duvod vymizeni ms...

  • já bych spíš hledala příčinu proč MS nechodí. píšeš, že ti vymizela v době kdy jsi hodně sportovala, mě z toho na první pohled vychází příliš hubená holka co si toho fyzicky nakládá příliš. zkus se nad tím zamyslet. vím, že o tobě nic nevím, mám velmi omezený zdroj informací. hormony jistě zkusit můžeš, ale vždycky je lepší najít příčinu problému a pokud nepomohl Agnucaston, ani další přírodně podané hormony, problém bude rozsáhlejší a o to víc bych hledala tu příčinu než ji překrývat substitucí hormonů. minimálně se zkus zamyslet co bylo toho půl roku, kdy ti MS chodila jak měla, jinak než v době kdy ji nemáš;-)

  • trinetka5.12.2017 8:02

    Otázka je, jaké máš BMI? Jinak já osobně třeba pila pouze Kontryhel, který mi ms po třech měsících ustálil a to jsem měla slabou či vůbec. Jenže já pila asi litr. Půl ráno půl večer a jen 14 dní, pak 14 dní pauza a znovu.

  • Petrakim5.12.2017 8:24

    Cvic pár měsíců hormonalni jogu.na kurzu jsem potkala holky se stejným problémem a všem zabralo cvičení.ale je nutné jít na kurz.z netu se to nenaucis ani z knih taky ne.technika dýchání není nejlehčí a relaxace taky ne.ja byla loni.ale ne kvuli chybejici menses,ale celkove podpore otehotneni.pak jsem ji cvicila znovu po revizi a cyklus mi ihned naskocil.nyni jsem 23 tt.treba to pomuze i tobe....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist