Lady Comp Baby

Otázku položila: Anonymní uživatelka #323633 22.1.2016 20:43

Ahoj holky, právě jsem o tomto přístroji dočetla a jsem z něj nadšená, ale vzhledem k ceně se chci o koupi ujistit :-) Máte někdo zkušnosti? Popřípadě dá se někde koupit i "z druhé ruky" ? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • babillage22.1.2016 21:21

    Jsem zastance toho, ze radovat a tesit se clovek ma kdykoliv se deje neco uzasneho, nebo se predpoklada, ze by se neco takove stat mohlo. Prala bych vsem, co o to maji zajem, aby tento 9-centimetrovy obrazkovy "pocitac" s barevnymi led-kami byl opravdu zazrak, ale bohuzel bych byla s koupi opatrna. Dle popisu nedela nic, co by nespocital jiny volne dostupny kalendar na internetu. Rozdil vidim jen v tom, ze tento radoby-pocitac ma svuj vlastni teplomer, takze se teploty nemusi zadavat manualne do pc a ma budik a pak jine zbytecne funkce jako jas, hlasitost, tony... Obavam se, ze je to jen kruty marketingovy tah zneuzivajici touhu zen po diteti.

  • Za tuhle cenu by mě to muselo přivést do jiného stavu a nejen počítat plodné dny:-)

  • Single22.1.2016 21:19

    Kdyz jsem po tom patrala, narazila jsem na levnejsi variantu. Jukni http://www.otehotnet.cz/cyclotest-baby/138-cyklotest-baby-4023368006350.html

  • Rutoslavka23.1.2016 13:31

    Já mám lady comp a nedám na něj dopustit. Používám jako antikoncepci a i se hodil, kdyz jsme plánovali miminko. ;-) Ano, je levnější se měřit teploměrem a hodnoty si zapisovat a pak je prohnat grafem na PC, ale na to jsem ja asi líná. Mně prostě vyhovuje, že si v polospanku strčím to měřící čidlo do pusy a po pipnuti spim dál a na hodnoty a co sviti za barvu se kouknu, az se vzbudím. ;-) Je to dražší, ale když si spočítám kolik mě stojí antikoncepce, tak se mi to furt vyplatí a nervu do sebe tunu hormonu, takže nemusím čekat, kdy me skoli mrtvice. Nevyhoda je, ze po porodu (neni cyklus) se neda používat. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist