Krvácení už asi měsíc v kuse

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41943 4.3.2011 16:05

Dobrý den, mám dotaz ohledně měsíčků. Je mi 15.5 a menstruaci mám od svých 13.5 let. Do teď bylo vše v naprostém pořádku, ale teď už asi měsíc v kuse krvácím. Jednou méně jednou víc. Bolesti nejsou nijak hrozné, skoro žádné. Doteď jsem nenavštívila gynekologa. Chci se zeptat jestli to je nějak vážné. Možná to bude způsobeno i tím že touto dobou jsem zdržela různé diety a moc jsem nejedla.... někdy jsem i hladověla..., ale ne že bych celé dny nejedla, TAKY JSEM ZAČLA O NĚCO VÍC CVIČIT než předtím :) ..... Mám navštívit gynekologa ? Děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl4.3.2011 18:18

    Ty to máš delší dobu jak měsíc a ještě si nebyla na gyndě? No to si děláš jen srandu ne? Achjo.

    My nemůžeme vědět co se děje v tvém těle, ale jak menstruace trvá delší dobu jak 14dní tak by se mělo jít na gyndu.

  • Ahojky, já být tebou tak bych to neodkládala a navštívila Dr.

  • ja bych sla teda k doktrovi...mela jsem podobne problemy, jednou jsem krvacela 3 tydny v kuse a doktorka mi musela nasadit zelezo, protoze jsem mela sileny krevni obraz a na gynekologii mi dali Ascorutin na zastavu krvaceni a pak takove modre prasky, ktere meli menstruaci upravit. za navstevu lekare nic nedas, mesic je prece jen dost dlouha doba

  • Také bych mazala ke gynekologovi. A to okamžitě. Hladovění a diety mívají spíše opačný efekt, že se menstruace nedostaví. Nemůsí to být nic vážného, ale určitě ti lékař napíše nějaké hormony na upravení cyklu. Mně se stalo něco podobného, ale po porodu a při užívání antikoncepce pro kojící matky, která má tento vedlešjí efekt. Tak opravdu rychle upaluj k lékaři, než si zaděláš na nějaký větší problém.

  • Ahoj. ve tvém věku, jsem měla úplně stejný problém. Krvácela jsem měsíc a bylo to šílené. Šla jsem na gyndu, dala mi Norethisteron a brala jsem ho dost dlouho. Potom mi dala Proveru. Taky jsem myslela, že to je cvičením,ale měla jsem hormonální poruchu. Po prvním pohl. styku se mi to samo srovnalo a mám klid. Být Tebou, bych na nic nečekala a šla k dr. Napíše ti nějaké léky a budeš mít klid.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist