Koupání v moři bez tamponu během MS

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374946 15.7.2017 8:54

Chci se zeptat jestli se mohu koupat v moři během menstruace bez použití tamponu...

  • 15.07.2017 17:07:16 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 15.07.2017 17:07:16 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Fuj! Proč se prosím tě chceš koupat bez tamponu? Tobě by nevadilo koupat se v krvi nějaký cizí ženský? Nebo kdyby se v tom koupaly tvoje děti?
    To je fakt nechutný a ty musíš být pěkný prase, že o tom přemýšlíš. :O=
    A mimochodem, žralok cítí krev a jestli mu to chceš ještě ulehčit, že za sebou necháš stopu, tak prosím...;-)

  • Jestli ti nevadí riskovat nějakou infekci nebo zánět,tak proč ne..:) tampon by tě měl ochránit před necistotami a je to hygienické,narozdíl od toho,chodit někde bez tamponu,nebo vložky (s tou ale nemůžeš do vody),kde můžou být i jiní lidi..nebo si ho na pláži těsně před koupanim vyndas? To mi ale taky přijde vůči jiným lidem hnus.

  • Nechápu, že o tom vůbec přemýšlíš, já bych se hodně bála infekce, obzvlášť ještě v moři. A taky s mojí sílou krvácení by to nešlo okamžitě bych měla plavky od krve, to je druhá věc... Taky je to nehygienický i vůči ostatním a fakt nechutný. ;) Takže buď se nekoupej nebo použij tampón ;)

  • Pie.com.key15.7.2017 19:03

    Můžeš, nevidím v tom problém. Do moře se dostanou horší věci, než menstruační krev. A infekce bych se nebála, lepší než nějaký kačák za městem nebo veřejné koupaliště.

  • sono215.7.2017 22:01

    A ako chceš vyjsť Z vody? A potom na uterák? Ako ak myslíš koniec MS spinenie prečo nie. Ale klasická ms to by som nerobila. Mne by teda tiekla krv po nohách.

  • buccaneerka215.7.2017 11:00

    Souhlasím částečně s názory přede mnou, ale myslím si, že v moři to s tím množstvím krve nebude tak hrozné. Zaprvé - menstruační krev je krev jako každá jiná, není nějaká špinavější, takže když si v moři rozřízneš nohu o kámen, taky bude v té vodě krev. Navíc nečekám, že by z tebe valila krev proudem, takže toto bych neviděla jako problém číslo jedna. Ale fakt nechápu, jak to chceš udělat prakticky? Však pro ženu samotnou je nepohodlné během menstruace nepoužít nic. Když nechceš tampon, tak třeba kalíšek, houbu nebo pokud je ještě něco jiného. Ale jako ostatní, taky bych se bála infekce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist