Kotvičník - účinky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #346125 1.11.2017 22:34

Chci se zeptat, zda máte zkušenosti s kotvičníkem a úpravou menstruace? Mám velké problémy s nepravidelností, MS mi nepřišla už asi 5 měsíců :-/ u gynekoložky jsem byla, předepsala mi na 3 měsíce Agnucaston - bez účinku. Kontryhel mi zatím nezabral. Jaké jiné bylinky, tinktury, ... byste mi prosím poradily? začínám být zoufalá, předem děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • :-):-):-)Mne se nedostavila MS 3roky a pak jsem vycetla ze blahodarne pusobi na zenske hormony Grep a tak jsem sla do obchodu a koupila si hodne grepu, kazdy den 3ks a vice a za 5 dni se mi dostavila MS :) Byla jsem v soku :) No a pak jsem je vzdy jedla pres tim nez mi mela prijit MS a prisla :) kdyz neprisla tak zase grep a zas prisla.. :) jenze pak jsem zjistila, ze mam takove problemy s MS protoze jsem mela nadvahu 20kg a tak jsem je zhodila, a MS jsem mela kazdych 20 nebo 50dni... Na stridacku.. Zacala jsem pit bylinku KAKOST SMRDUTY a cyklus se upravil dokonale :-D:-)

  • Na upravu pomaha drmek a piju bylinkove caje .napr ludmily mojzisove...javto ted vse beru a krasne se to ted upravilo

  • Ja zkousela od Podhorne tinktury a vse se srovnalo. Napsala jsem ji do mailu co mam za problemy a ona mi sestavila kuru. Jmenuje se to Naděje (ludmila nebo jarmila podhorna). Ted nevim to krestni jmeno.

  • Ahoj, s kotvičníkem zkušenost mám, ale ne ohledně úpravy menstruace, tu mám pravidelnou i bez kotvičníku, každopádně je to bylina, která ti neublíží a může jen pomoci, tak ho zkus a uvidíš, jak ti pomůže :-) . Já si objednávám prášek z kotvičníku z https://eshop.guaranaplus.cz/kotvicnik , který si dávám do pití :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist