Kalendář

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22554 21.5.2011 11:50

Ahojky, mám trošku problém s kalendářem. Vlastně dva. :-) Byla jsem těhotná, ale bohužel jsem potratila. Chtěla jsem si nechat zaznamenané toto těhotebství v kalendáři, proto jsem jen označila konec těhotenství u dne revize. Teď první problém. Chci si zaznamenávat BT do kalendáře už od revize, ale nezobrazí se mi graf. Asi proto, že není začátek cyklu. Jak tam tedy mám nastavit začátek cyklu? A druhý problém. Když zadám do kalendáře menstruaci, automaticky mi to zobrazí celé těhotenství do konce, i když u dne revize je pořád zadán konec těhotenství. Tak nevím, co s tím, prosím, poraďte. Díky moc.

Odpovědi správkyň témat

  • yamd22.5.2011 9:53

    Dobrý den,

    graf se rovná jednomu cyklu, zobrazuje se až po zadání cyklu do kalendáře, tedy po zadání prvního dne menstruace. Kvůli šestinedělí, kdy se u každé ženy dostaví menstruace jinak, kalendář nové cykly nevyznačuje, dokud tuto první menstruaci nezadáte sama. Od té chvíle funguje jako před těhotenstvím.

    Z lékařského hlediska je lepší měřit až od této první menstruace, kdy je tělo ženy opět "v pořádku". Chcete-li ale začít dříve, vyznačte si u dne, kdy proběhla revize, menstruaci, započnete tak nový cyklus i graf.

    Co se týče druhého problému, kontrolovala jsem Váš účet a nalezla dvě těhotenství (22.2. - 26.4. a 3.3. - 27.4), která se časově překrývají, proto nastal problém s ukončením. Nejlépe obě smazat a zadat znovu správné období.

    Přeji hezký den, žádné chmurné myšlenky a hodně štěstí při dalším snažení

    Daniela
    Administrátor WomenZone.cz

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Na tuto otázku zatím nikdo neodpověděl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist