Je pravda, ze pri prvnim styku to boli?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53599 10.10.2011 15:50

Dobry den, je mi 16. Ja a muj kluk by sme se chteli milovat ale ja se bojim. Je pravda, ze pri prvnim styku to boli? Dekuji za odpoved.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • První sex nebývá pro ženu úplně ten nejpříjemnější zážitek, ale nemyslím si, že je to až tak dramatické. Důležité je, aby při tom byla prima atmosféra a hlavně, abyste sex chtěli oba dva. Ne jen tvůj partner. Při sexu je také důležité použít ochranu, pokud neplánuješ těhotenství, což s ohledem na tvůj věk určitě neplánuješ. Buď si nech předepsat antikoncepci, nebo použijte prezervativ. Hlavně se nenech partnerem ukecat, že si "dá pozor". Pokud se rozhodneš sexuální život zahájit, neboj se, uvolni se a to ostatní už přijde samo. A pokud první sex nebude moc prima, ten další se ti už určitě bude líbit :o)

  • Ahoj. No, nechci te strasit, ale me to bolelo poprve, po druhe i po treti s prominutim jako prase, ale i tak jsem byla rada, protoze jsem si byla jista, ze on je ten pravy a byla jsem stastna, ze zrovna jemu se muzu poprve dat. Takze, podle me, v prvni rade by sis mela byt jista, ze on je ten pravy a i kdyby jste se pozdeji rozesli, nebudes nikdy litovat. Za druhe, urcite mysli na antikoncepci a nenech to jen na partnerovi. No a za treti, dulezite je i prostredi... rozhodne si to uzijes vic, kdyz to bude nekde v teple posteli, nez nekde ve zmrlem aute, zaparkovanem nekde v lese :-) Ale hlavne, neboj se toho a zkus se uvolnit. Jo a gelik by taky nebyl na skodu.

  • Ahojky:) Mě to teda poprvé vůbec nebolelo a krvácela jsem jen maličko;) Je to individuální, ale rozhodně to nebude nic, co se nedá přežít. Já jsem si to nádherně užila už poprvé, ale je dost možné, že ty třeba ne. Určitě ale věř tomu, že se to časem vylepší, více se sehrajete a poznáte, důležité je i o svých touhách mluvit a poradit příteli, jak se ti co líbí a pod. Nevěš hlavu, pokud to hned nebude podle tvých představ ;) A můj osobní názor... nefilmuj na něj orgasmus:) Sice by byl rád, kdyby věděl, že tě uspokojuje, ale také už se nebude snažit jinak, když si bude myslet, že takhle ti to dělá dobře. My jsme s mým orgasmem měli ze začátku trochu problémy, někdy to šlo, jindy vůbec. Až tréningem to přítel dovedl k dokonalosti :)
    A samozřejmě ochranu! Kondom, nebo hormonální antikoncepci, nebo ještě lépe oboje dohromady. Hlavně se nespoléhej (jak psala prvosenka) na to, že to stihne! To není antikoncepce, ale sázka do loterie!
    Samozřejmě bude lepší, když budete někde v soukromí, teple... Ale i v autě to stojí za to:)) Držím palce a neboj ;)

  • ahoj, já jsem svého prvního kluka k sexu překecala, ale bylo mi mnohem víc než tobě...21 let. Bolelo to, ale bylo to hlavně způsobené tím, že jsem měla strach a byla celá stažená...Na další styk už jsem byla připravená a hlavně uvolněnější, už jsem z toho neměla takový strach a užila jsem si to...takže základem je do ničeho se nenutit a udělat ten krok, až když budeš skutečně připravená ;-)

  • Ahoj, i já se přidávám k té "uklidňující menšině" :-) Mě moje poprvé nebolelo vůbec a bylo to moc příjemné, záleží prostě na tom, jak se dokážeš uvolnit a také na tom, jak se k tobě chová muž... Takže žádný stres a ať se daří ;-)

  • Gelík se určitě hodit bude. Mě to poprvé nebolelo, popuze jsem si to bohužel neužila, protoze jsem se bála. Takze uvolnit a užívat si to a nemyslet na to, jeslti te neco bude bolet nebo ne :)

  • Verousek8910.10.2011 18:15

    Mně to bolelo hodně a to jsem se nebála a uvolněná jsem byla. Můj partner byl také super, ale prostě někoho to bolí a někoho ne. Určitě použij ochranu, my měli prezervativ. Podruhé už to bylo v pohodě a to už jsem si to i užívala :)

  • alimos10.10.2011 19:45

    Hlavní je dlouhá, dlouhá předehra :) Jinak souhlasím s holkama, že první sexík byl sice vzrušující, ale znovu bych ho prožít nechtěla. Strašně moc záleží na klukovi. Jinak antikoncepce!!!je samozřejmostí. Na štěstí v tom nespoléhej. Moc ti přeju, aby to bylo moc krásné a aby jsi na to vzpomínala celý život v dobrém.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist