Jak nasadit vložku a jakou???

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394318 16.7.2018 7:49

Dobrý den,potřebuji pomoc.Nevím jak vložku nasadit protože mám menstruaci poprvé je mi 12 a chtěla bych vědět jak si to na kalhotky nalepit a nebo jak si zavést tampon.Mamky jsem se ptala ale ona používá větší a nemá s jinými zkušenost a proto se ptám vás zkušených žen jaké tampony a vložky používat a jak tampon zavést a vložku nalepit také bych chtěla vědět jaké když mi je teprve 12 vím že je to podle toho jestli je silná nebo ne ale jaké byste mi doporučili klidně i na noc budou se hodit.🙂

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, vlozky doporucuji Always ultra, jedine ty mi neprotecou a necitim mokro pri kazdem pohybu.
    Jak nalepit : Vytahni vlozku z obalu, sundej si kalhotky, zevnitr je narovnej a vlozku nalep tak, aby byla zhruba uprostred, mozna jeste trosku vic nahoru (na spravne umisteni si potom prijdes sama), odlep vrchni vrstvu, ktera zakryva kridelka jen do jedne poloviny, kalhotky otoc a kridelko nalep na tu druhou stranu, to same potom s tim druhym. A mas hotovo. ;-) A jinak vim, ze vetsina zen pri lepeni kalhotky nesunduva, ale ja musim, jinak se mi to ruzne shrnuje a kridelka sjizdi. Na noc Always ultra night - ja je pouzivam ve dne i v noci. S tamponama bych pockala az na druhou menstruaci, az trochu poznas, co se s tvojim telem deje. V kazdem baleni tamponu je podrobny navod.:-)

  • tak já pro změnu Always nedoporučuji vůbec, protože na mně byly igelitové, ale Naturella jsou cenově přijatelné a s příjemným povrchem.
    kalhotky nechávám stažené "na půl žerdi" a odlepím středový proužek, nalepím zhruba doprostřed kalhotek, kalhotky natáhnu a zahnu křidélka po stranách, pozor na kalhotky z umělých materiálů - tam některé vložky špatně drží, jak jsou hladké a kluzké.
    tampony sem jako mladá nepoužívala a i dcera raději sáhne po vložkách.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist