Jak jste to měli ze sexem po porodu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22218 19.11.2012 15:22

Jak jste to měli ze sexem po porodu, měli jste na to chut, nebo spíš vůbec ne? Já jsem 3 měsíce po porodu a vůbec na to nemam chut a ani pomyšlení. Je to i tim, že mi to nějak i po porodu bolí, takže ztoho pak nic nemam.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mně skončilo 6ti nedělí a po porodu akutním císařem je vše v poho a i chut byla dřív. jde o to se uvolnit a aby se ti partner dostatečně věnoval ;-) nechut může být dána hormony a i únavou z péče o mimčo, strach, že se v nejlepším vzbudí apod.

  • No tak mně chuť na sex zmizela po prvním porodu. Teď mám dítka tři, hormony si troufám říct opět v lajně, péče o mimčo ani strach mě nijak nepřemáhá a přesto nic. Od prvního porodu to mám 5,5 let, velmi pomalu a velmi jemně se to lepší, ale žádnej zázrak to není.

  • Já měla problémy s hormony před otěhotněním, takže chuť na sex nic moc už tehdy, a po porodu je to zpět, spíš ještě horší. Za prvé nemám chuť, za druhé to bolí po nástřihu nebo prostě po porodu jako takovém, takže díky tomu nejen že nemám chuť, ale mám i obavy, takže se do toho fakt nehrnu. KLidně řeknu "skóre":
    první sex po porodu po 4měsících, druhý po 8měsících, pak 3. sex asi 3 týdny nato a 4. zatím poslední minulý týden v 10měsících po porodu. :-( No nic moc, no. Mě to vyhovuje. Horší je to s manželem, ten by chtěl častěji :-D láká mě jak může.
    Uvažuju, že až přestanu kojit, že bych se možná objednala do Prahy-Podolí do ordinace, co řeší problémy se spodkem po porodu. Uvidíme.

  • A.t.i20.11.2012 18:22

    Ahoj, já na to neměla spíš moc chuť těsně před otěhotněním a během těhotenství. Po porodu jsem byla hrozně nadržená. Už v porodnici jsem měla erotické sny o svém muži. Pak jsme každou volnou chvilku, co jsme měli, věnovali vzájemnému kontaktu. Myslím, že jsem ani nevydrželi těch 6 týdnů a to jsem byla po akutním císaři. Pak se ale hormony zklidnily a zase mne chuť přešla. Dokonce jsem se pokoušela vyhledat i odbornou pomoc, jak moc jsem sex neměla ráda. Nakonec se ukázalo, že za to zřejmně mohla antikoncepce. Potom, co jsem ji vysadila, tak se mi chuť zase vrátila do normálu.

  • ja mam 10m mimco a chut na sex se mi nak este nevratila :(
    ale uz je to spon v pohode, po sestinedeli me to take bolelo, zasla sem na gyndu a zjistili mi, ze mi spatne srostl nastrih - odstrihli mi nakej vyrustek a zase v poho :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 567 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist