Hubnoucí káva

Otázku položila: Maki89 6.11.2019 10:56

Ahoj holky, ženy....
Pijete některá hubnoucí kávu Optimum či Italian ?
Zajímá mně: zda opravdu funguje a zhubnete po ní pár kil, jestli máte upravený jídelníček či jíte vše bez omezení, kolik stojí, jestli se pije pořád nebo je nějaká pauza a zda i cvičíte, aby to mělo efekt.
Všem děkuji za odpověď 🙂

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk6.11.2019 11:23

    Kávu neznám, ale obecně nemám důvěru v žádný zázračný přípravek na hubnutí, pokud k tomu člověk nepřidá patřičnou životosprávu. Tzn nezačne přemýšlet o jídelníčku a nepřidá nějaký pohyb.

  • Rika se, ze cinsky caj ti pomuze zhubnout jen pokud si pro nej pujdes pesky do Ciny. Rekla bych, ze s kavou to bude stejne :-D
    Tyhle snadne hubnouci napoje nedoporucuji, mnohem lip udelas zdravou stravou ze zakladnich potravin spolu s pohybem, pricemz prijem kalorii v jidle za den musi byt nizsi nez vydej kalorii pohybem.
    Jinak nejde o hubnuti, ale o podviziveni.

  • Vynechala bych "hubnoucí kávu, čaj," cokoliv.. Upravila jídelníček.. Stačí se nad ním trošku zamyslet, počítat co tělo potřebuje, naučit metabolismus brát že zásob a půjde to samo..

  • Rebeca6.11.2019 18:44

    Kámoška si kdysi pořídila čaj na hubnutí a měla z něj prý dost sračku. Tak jestli to funguje na podobném principu, zabere to určitě. :-D

  • OveckaVeru6.11.2019 19:55

    Souhlasim s terrykem. Diety a podobne blbosti jsou proste k nicemu a nejprospesnejsi pro cloveka je jak ze zdravotniho hlediska tak i na nejake to kilo dole zmena zivotospravy a hlavne te stravy. Bala jsem se ze se budu muset hrozne omezovat a buhvi co a uprimne to neni treba. Jen to chce mit tu vuli a odholani a trochu nad tim premyslet. Za pomoci kalorickych tabulek mam za mesic dole 4 kg a je to poznat i na cm a celkove na svalech. A kdyz se do toho zapoji pohyb, tak to je taky o necem jinem.. to zase chce najit si alespon chvilku, byt by to bylo nejakych 20 minut na nejake posilovani. Nevim jak jsem v sobe nasla tu silu po tolika neuspesnych pokusech, ale drzim se v teto kompletni zmene zivotospravy uz druhy mesic a citim se skvele, zdraveji, sebevedomeji... O to vic kdyz do toho zapojuju to nase mimco, kdyz posiluju tak nekdy s jeho pomoci :-) a jinak chodime rychlou chuzi, a vcera na me lidi hledeli jak na blazna, kdyz jsem sla behat s kocarem v desti... Ani pocasi neodradilo :-D Musis si to proste srovnat v hlave, pak to pujde samo. ;) Jinak takoveto doplnky jako kava, zeleny caj, ....... Buhvico vsechno dalsiho asi muze prispet k nejakemu rychlejsimu spalovani nebo tak, ale ze by se po tom samotnem hublo, to pochybuji. Nic neni zadarmo. :-)

  • Kamilka3310.10.2023 14:47

    Co se týče hubnoucí kávy Optimum či Italian, nemám osobní zkušenost. Ale chápu, že hubnutí je někdy obtížné a každý hledá metodu, která pro něj bude fungovat. Pokud jde o mě, tak jsem nedávno objevila Krupa Kratom na internetových stránkách https://www.adamkrupa.cz/ a musím říct, že jsem nadšená. Neřekla bych, že mě přímo pomohl zhubnout, ale určitě mi dodává energii a motivaci k cvičení.

  • když jsem kdysi pravidelně v množství až 0,5l denně pila zelený čaj, tak mi to spolu s fyzickou aktivitou i změnou jídelníčku pomáhalo s úpravou váhy díky tomu, že pomáhá nastartovat lepší spalování tuků.
    ale nevěřím na žádné zázračné pilulky, a jiné doplnky stravy které by působily bez čehokoliv dalšího.
    a doporučím tento odkaz https://www.institutmodernivyzivy.cz/kava-na-hubnuti/

  • nemyslím si, že by <a href="https://www.gourmetkava.cz/cs/kava-13pk">káva</a> mohla pomoci při hubnutí... možná pomůže odvodnit ale to je tak vše

  • O hubnoucí kávě slyším poprvé. Ale tak za vyzkoušení nic nedáš, asi po ni nepřibereš a maximálně ani nezhubneš, tak pokud bude dobrá na chuť, tak proč ji nevyzkoušet :-) . Rozhodně si ale nemyslím, že by si jenom díky ní zhubla. Bude to chtít upravit jídelníček a zvýšit pohyb. Tyto dvě věci můžeš doplnit hubnoucí kávou nebo třeba zeleným čajem jako já. Ten má ověřené účinky a hlavně nepůsobí jen na hubnutí. Mrkni se na tento článek https://www.hackni-svuj-zivot.cz/recenze-produktu/zeleny-caj-tegreen/ . Po jeho přečtení jsem byla z účinků zeleného čaje tak okouzlená, že jsem si objednala kapsle zeleného čaje. Co po něm ale hlavně chci je, aby přispěl k mému hubnutí.

  • Káva hubnout pomáhá ale musí se cvičit - efekt je pak v lepším spalování :) Počti si spíš víc informací o kávě. Hledej třeba na https://chutnakava.cz

  • esternovakova197019.11.2021 20:41

    Nemyslím si, že bys nutně potřebovala pít kávu den co den. Já vím že to určitě vidíš u starších kamarádek, ale ty opravdu nejsi tak unavená jako my, do práce nechodíš, seš venku s dětmi a dospívajícími. Ale to tě nevysílí jako nás. A kdybys chtěla kávu začít pít, tak si vyber něco odtud: https://www.penepex.cz/kategorie/kava-/kavove-kapsle/tchibo/

  • jaruska.loool22.3.2023 8:29

    Osobně si myslím, že všechny tyhle hubnoucí kávy jsou jen taková obezlička a tahačka na peníze. Prostě když mám plnohodnou stravu a pohyb, tak si tu jednu nebo dvě kávy do firem klidně dopřeju. Navíc nám do práce vozí kávu firma https://www.kavamonro.cz/Sluzby-pro-firmy-a6_0.htm a od ní je to fakt kvalitní. Člověk pak taky nesmí pít takové ty instantní blafy. O tom to taky je.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist