Hnědý výtok

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419501 12.5.2019 23:51

Dobry den xhtela bych se zepatat sem zoufala ja mi 13 a este jsem nemela menatruaci jenze pred tydnem se u me na kalhotkach objevil hnedy silny vytok celkem ze zacatku zapachal ale pozdeji uz ne trval tak 4 dyn a pozdeji odesel mamka rikala ze je to v pohode a ze brzy dostanub menstruaci ale uz tyden nic jen obycejny prihledny hlenivy vytok a mentruace nikde bojim se a ke gynekologovi nejdu... Co nam depat.. Nevite nekdo co to je..?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy13.5.2019 6:30

    A proč nevěříš mámě? Má pravdu, menstruace nejspíš dřív nebo později dorazí. Nemusí to být nutně týden, ale i měsíc, či dokonce půl rok. Měj u sebe vždy vložku a čisté kalhotky, abys nebyla někde nepříjemně překvapena.

  • vera-vila13.5.2019 8:51

    Věř mamce... Klidně ten výtok mohla být předzvěst menstruace... Menstruace je obvykle jednou za měsíc a na začátku může být i hodně nepravidelná, než se všechny hormony v těle srovnají a začnou fungovat tak, jak mají... Pro tělo je to velká změna, takže mu chvíli trvá, než se s tím vyrovná. Takže se netrap a nestresuj, buď připravená a věř svému tělu :-)

  • Pravděpodobně jde o předzvěst menstruace. Kdybys ale měla k tomu výtoku bolesti břicha, případně zvýšenou teplotu a celkově třeba únavu nebo by ses necítila ve své kůži, mohlo by se jednat o zánět. Jinak je to s největší pravděpodobností předzvěst menstruace, a i k té může nějaká ta bolest břicha být, ale ne trvalá a silná. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist