Hledám někoho kdo mi porozumí a pomůže

Otázku položila: Anonymní uživatelka #436730 23.1.2021 18:53

Ahoj,bude mi 15. A s mím přítelem jsme už něco zkoušeli nee úplně jako sex ale asi víte co myslím. Když jsem se s tím svěřila mojí kamarádce tak ta mi řekla že je hodně velká pravděpodobnost že už nejsem panna. Ale nikdy mi při tom nic nebolelo a přítelovy tam taky nic nebrání. Je možné že jsem nikdy panenskou blánu neměla? Ještě by asi bylo dobré říct že dělám od malička gymnastiku. Jelikož vím že mě mamka chce v blízké době vzít na gyndu a kdyby se tam dozvěděla že už nejsem panna tak by mi nevěřila nic a myslela si že jsem se už s někým vyspala což není pravda. 😔 ale je tu jedna možnost kdy se to mohlo stát ale nevím to jistě jednou jsem si zkoušela zavádět tampon bylo to úplně poprvé a nevěděla jsem jak přesně a zavedla jsem si ho špatně strašně to bolelo opravdu hodně.Pak po nějaké době jsem to zkusila a už to bylo v pořádku a nemám s tím problém🤷‍♀️ Děkuji předem za případné odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy23.1.2021 19:34

    Pokud do tebe vnikl přítel penisem (stačí kousek, nemusel být uvnitř celý), tak už panna nejsi. I kdyby si blánu neměla od narození, tak panna jsi do 1. sexu. Těžko můžeme vědět, co se mezi vámi stalo, to víte jen vy dva.

  • V dnešní době a dnešní kultuře je úplně jedno, jestli máš nějakou kožní řasu nebo ne. Z lékařského hlediska je pro gyndaře pouze důležité vědět, zda jsi měla v pochvě penis - tzn. je možnost pohlavně přenosných nemocí a je jinačí vyšetření (+ stěr z čípku). Jinak je stav panenské blány zcela nerelavantní.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist