Gynekoložka v UH

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392389 12.11.2018 18:22

Zdravím chci se zeptat zda někdo chodí v Hradišti k doktorce RAJMICOVÉ ZDEŇCE. Chtěla bych se jít zkontrolovat zda nejsem náhodou těhotná, ale nevím co si mám teď myslet,protože mě po telefonu řekla že akutní případy jsou pondělí/středa od 7:30 do nevím. Kamarádka tam byla,čekala ale prý bez objednání nic nebude,takže nevím zda čekat nebo hledat jinou. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • neznám tut dr., ale obecně.. řekla jsi, že chceš přijít kvůli potvrzení těhotenství??? To totiž stejně nevezmou hned, ale dá ti sestřička termín většinou až na nějaký 6tt, kdy už by mohlo být něco vidět..

  • Tak pokud ti neva, ze bys byla tehotna, spechat nemusis.
    Pokud tehotna byt nechces, jsi akutni pripad. Pak bys to dr mela rict, ze chces tehu ukoncit a mela by te vzit prednostne..

  • Ahoj a z ceho soudis ze ta "nehoda" mohla hned způsobit těhotenství? Třeba nejsi. Delala jsis test? Ten udělej jako první treba v tom ani nejsi. Tkay mam cely zivot MS rozhozene a obcas se mi stalo ze mo vynechala i měsíc nebo silene zpoždění a taky sem se hned bala :-D jinak jsi akutní pokud by jsi v tom byla, a co vim tak kamarádku potrat stal okolo těch 2 litrů no. Jinak těhotenský test stoji od 50 kc(mama test) ale je prý. Dobrý ja si vzdy delala tento jsou tam dva v balení, az po ty kvalitní dražší. A test ti neukáže 100% dřív nez po týdnu myslím.. Ale spolehlivě to je az tak po 14 raději. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist