Fitnes centrum

Otázku položila: JanaRad 13.5.2012 12:15

Potřebuji trošku poradit od zkušenějšíh holek. Ve středu mám první hodinu ve fitku, zaplatila jsem si na tuto hodinu i osobní trenérku, aby mě naučila co a jak. Ale nevím, co si vzít na sebe - tepláky a triko, nebo raději kraťasy? Teď se ochladilo a tam se bojím, aby mi nebylo zima. A pití..dají se tam koupit spešl drinky, takže to si asi vezmu tam s nějakým supr podporovačem spalování, jak mi doporučí. Ale mám mít svou láhev, nebo to tam mají? Nějak si nevzpomenu, zda tam ty nápoje měli hotové v origoš balení, nebo je tam míchají...
Zatím se napůl strašně bojím a napůl strašně těším!! Mám cca 8-10 kg nadváhu a nemám vůbec žádnou kondičku - toto potřebuju změnit.
A ještě - když mám hodinu od 9 - co mám ten den snídat, abych to hubnutí podpořila, ale abych se tam po deseti minutách nesložila vyčerpáním??? A co pak jíst dále?
Za rady všem předem děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tričko bez debat :-) Tepláky nebo kratasy - je to jedno, zima ti určitě nebude, jen asi v teplácích se budeš možná víc potit. A taky nezapomen ručník pod sebe na stroje. Zahřeješ se před cvičením na rotopedu, orbitreku,...... Drink ti doporučí sami podle své nabídky, u nás mají na ně svoje sklenice. K snídani si dej něco lehčího, třeba celozrnnou bulku a trochu ovoce nebo zeleniny. S jídelníčkem by ti měli poradit tam.......jistě jíst s co minimem tuků + ohled na zdravotní stav, u mě co nebylo jasné ze zdravotního stavu mému trenérovi, poslal mě na vyšetření. S cvičením to nepřeháněj, nepřepínej se nebo uděláš víc škody než užitku. Po cvičení si lupni vitamín C, klidně tabletku 500 mg.
    A pozor na kvalifikaci trenéra, nedávno dělali test v posilovnách a z 20ti prošly asi 4 fitka. Což je katastrofální výsledek. Zaplat si trenérku na delší čas, za hodinu tě nic nenaučí. Já mám 3-fázový tréninky, zapisuje se vše co dělám, kolikrát, trenér dohlíží jak co dělám, držení zad, roznožení,....... mezitím kontroluje jídelníček.
    Hodně štěstí při hubnutí :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist