Elektrolecba a mozne tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #310093 5.6.2020 11:27

Ahoj. Dlouhodobe mam problemy s krcni pateri a nyni dochazim na elektrolecbu.
Za par mesicu se chcene snazit o mimi, ale uz nyni prilis neresime. Nechraneny styk byl 11.a12.DC,cyklus mam 28-30 dni.
Tenhle mesic vubec nevim,kdy jsem ovulovala....
Za normalnich okolnosti bych cekala na MS,ale vzhledem k lecbe magnety a ultrazvukem a velkemu napisu na dverich ZAKAZ VSTUPU TEHOTNYM se chci otestovat drive. Posledni nechraneny styk byl 28.5. a testovat se chci pred magnety 9.5.
Myslite,ze uz to bude 100% na desitkovem testu jasne, nebo ze mam pri snehobilu radeji testovat zase ve ctvrtek pred lecbou?
Chodila na to nektera a zjistila behem lecby tehotenstvi?
Diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já kdysi řešila něco podobného, ale i přesto asi moc neporadím. Měla jsem bolesti v noze a ortoped mi napsal rehabilitace elektroléčbou a vložky do bot. Měla jsem tenkrát pár měsíců po svatbě a už nějakou dobu vysazenou antikoncepci. Když jsem přišla na první rehabilitace, tak jsem se zeptala, jestli je to v těhotenství nějak nebezpečné, že můžu být těhotná, ale také nemusím. Doktorka mi na to řekla, že těhotenství je určitě přednější, takže jestli nemám nějak velké problémy, že mám ty rehabky zatím odložit. Navíc při nošení těch vložek do bot, mě noha bolet přestala, takže jsem to brala, že už to stejně nepotřebuju a už jsem tam nikdy nešla.
    Těhotná jsem bohužel nakonec nebyla ještě hodně dlouhou dobu. Až o dva roky později jsem otěhotněla uměle...

  • domluvila bych se na rehabilitacích, že je potenciální možnost těhotenství a odložila např. o týden až dva, kdy už to bude jisté.
    že byl styk 28.5. neznamená, že v tu dobu byla i ovulace. a taky není jisté, zda 11-12 dní od styku by test měl co ukázat i kdyby ovulace byla v tu dobu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist