Duphaston a zkušenosti.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71242 11.8.2012 17:46

Ahoj holky, mám nízký progesteron a dostala jsem na něj Duphaston (mám užívat 2x denně, 17-25 DC dokud neotěhotním). Menstruaci jsem mívala pravidelně každých 30dnů. Teď jsem Duphaston užívala první cyklus, žádné zvláštní příznaky, ani jsem neměla pocit, že bych něco užívala. Menstruace měla dorazit 9.srpna, zatím po menstruaci ani známka (pozorovala jsem, že cca tři dny před začátkem mě začalo bolet v podbřišku, začala mě bolet prsa, byla jsem celá nafouklá)...včera dopoledne jsem zkoušela těhotenský test a ten byl negativní. Zajímalo by mě jestli je normální po užívání Duphastonu, aby menstruace dorazila později? Jaké máte zkušenosti s užíváním Duphastonu, pomohl vám k těhotenství? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, užívám také Duphaston a první MS s Duphastonem jsem měla cca 30 dní a druhá už nedorazila, protože jsem otěhotněla. Já mám hormony na udržení těhotenství, ale jsem po nich někdy hodně unavená.

  • Emilkax11.8.2012 19:50

    Ahoj, taky jsem užívala duphaston, protože jsem před menstruací cca týden špinila, trochu se mi to upravilo a po třech měsících s ním jsem i otěhotněla. Podařilo se to cca po dvou letech snažení, tři měsíce duphaston a gel na podporu pohyblivosti spermií conceive plus (ten jsem měla první měsíc). Ale nikam do Caru jsme nechodili, nechali jsme tomu ještě volnost. Když jsem ho brala taky jsem neměla pocit, že něco užívám a než jsem našla // tak mě bolelo břicho asi týden a byla jsem strašně nafouklá.

  • petulinkaa1311.8.2012 20:30

    Já jsem na duphaston nereagovala,takže jsem ho dva cykly brala,ale ani MS mi po něm nepřišla a ani jsem neotěhotnela ( ale u me byl jiny problem,co jsem se dozvědela pozdeji)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist