Co myslíte ? :((((

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52672 4.4.2012 22:39

Ahoj :( 24.3 Jsem se mazlila s přítelem.Dělal mi to rukou, ale bohužel mi zanesl infekci, brala sem antibiotika vše je už ok, ale o tuto mi nejdeI já sem ho uspokojovala.Myslím že se tomu říká kapka lásky.Nebylo to sperma, jen ta tkz. kapka lásky, ale dočetla jsem se,že může obsahovat sperma.Měla sem ji na dlani né na prstou a když jo tak určite jen minimum a pak sem si to dělala sama i s tou věci na ruce.Je možné že bych z tak málá mohla otěhotnět? Neměla sem prsty vůbec hluboko spíš jen u okraje.De mi o to že jsem to dnes měla dostat a nic.Vědšinou MS dostanu cca 4 dny předtím než mi ukazuje kalendář tady. Ale bolí mě záda, mám zvědšená i citlivá prsa proste tak jak to mívám před MS.. Prosííím.. Co myslíte?? :((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek894.4.2012 23:00

    Tzv. kapičku lásky, neboli tekutinu, která obsahuje spermie, nepoznáš. To je taková hlavní věc, kterou bys měla vědět. Protože vlhnou nejen ženy, ale i muži... A to, jestli v dané tekutině má muž spermie nebo ne, se poznat na první pohled nedá. Takže to, co popisuješ, nemusela být kapička lásky, ale mohlo to být pouze od něho vlhnutí. Otěhotnění mi přijde jako hodně malá pravděpodobnost. Možná se jen zbytečně stresuješ. A tady si v kalendáři můžeš délku cyklu upravit, takže pokud normálně dostáváš MS o 4 dny dříve, než ti to ukazuje kalendář, tak si to stačí přenastavit.

  • spermie potřebují k životu onu tekutinu, na vzduchu téměř okamžitě umírají........ pokud jsi měla na dlani "kapku lásky", pak pochybuju, že by v tak malém množství na vzduchu přežil byť jen jeden pulec;-) zkrátka pravděpodobnost těhotenství je velmi malá... a že ti nepřišla MS může být nervama, dej tomu pár dní a uvidíš, že se dostaví s celou parádou;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist