Chci začít s tampony

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422190 4.11.2019 14:58

Zdravym je mi 18 let a chtěla bych zkusit začít používat i tampony doteď jsem používala jen vložky always a chtěla bych se zeptat ktera značka tamponu je podle vás nejlepší. Ešte jsem je nikdy nezkoušela a kamaradky co mam tak pouzivaj jen vložky, s tampiny se jim začínat nechce ešte.

  • 04.11.2019 18:12:24 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A nechces rovnou zkusit kalisek? :-)
    Jinak tampony doporucim eko, bio z www.econea.cz.
    Velikost budes muset zkusit, taky podle sily menstruace, ale mel by byt v pohode i normal, myslim, ze mini by byl moc maly (pouzivaji ho panny, mlade holky - kolem 14 let). Ale kdyz koupis mini, myslim, ze i ten vyuzijes (napr. pri spineni).
    Pokud se rozhodnes jit do kalisku, vem mensi velikost, mel by byt ok. Je sice drazsi (kolem 400 kc) ale odpadnou ti kazdomesicni naklady na kupovani tamponu. Pak dokoupis jen intimky a az to vychytas, nebudes utracet ani za ne :-)

  • Risu4.11.2019 16:36

    Stejna otazka jako Eleshiar - nechces rovnou zkusit kalisek? :) Na FB je skvela skupina Kalisnice. Nebo web kalisek.cz. Nevysusuje, nedrazdi a vydrzi nekolik let :)

  • Já měla z tamponu takové stavy, že jsem skončila v nemocnici. A to jsem Ho měla v sobě jen cca 2 hodiny, nikdy více. A s kalíšekem nic neřeším a vše ok.
    Mám meluna s kuličkou a po prvním cyklu jsem se s ním v poho naučila. Ušetříš i peníze....

  • Taky se přikláním ke kalíšku. Sama ho používám od 18 :) Tampóny mi nevyhovovaly nikdy a to jsem používala převážně mini. Vložka se hlavně v létě rychle zapaří a celkově to není pohodlný, taky jsem minimálně jednou každou menstruaci protekla. Tak jsem se naštvala a objednala kalíšek a jsem spokojená, mám ho už skoro 3 roky, to to letí :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist