Cervikální hlen

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31502 17.3.2011 7:44

Ahoj chtěla bych se zeptat... Všude píšou,že před menstruací by neměl být žádný výtok ( hlen ) že je pochva spíš suchá,ale já mám hlen hustej... Nevíte,čím to může být?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Luci, já mívám takový hlen po ovulaci, no a den před MS buď sucho nebo takový tažný hlen. Stejně musíš počkat do MS, jak se to vyvine. Buď to tam je, nebo není, to teď už nijak neovlivníš. Moc ti držím pěstičky a doufám, že se u tebe zadaří. Taky bych to měla dostávat příští týden - po,út :-))

  • Ahojik ja někdy před ms mam taky vytok takovej hustej a bilej.To pry někdo miva před ms, ale jak kdo asi.Pišou , že před ms vytok byva.Nebo to muže byt nějaka infekce.Podle toho jestli to jde něčím cítit.

  • A kdy máš dostat MS? Cyklus máš pravidelný? Těhotenství bs to třeba nemohlo být..ze začátku je prý hustý bílý hlen... Ja mám ted před MS...nebo spíš jsem ji už měla dostat 2 dny..a nemám vyloženě vytok, ale když si zkontroluji čipek, tak hlen hustý a příjde mi žlutobílý..tak nevím jestli je totaky předzvěst toho že každým dnem dorazí Ms..nevyznám se v tom moc..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 587 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist