Čekám dítě se svým šéfem v práci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #489296 16.1.2023 21:57

Dobrý večer, předem se omlouvám že píšu anonymně ale mám k tomu své důvody,je mi 30 let, vystudovala jsem střední a vysokou školu, pracuju jako asistentka ředitele v jedné nejmenované firmě, jsem tady zaměstnána už asi 5 let a už nějakou dobu mám vztah se svým šéfem je o 10 let starší má manželku a dvě dospělé děti ale o to nejde před 2 měsíci jsem se zdržela dlouho do noci ve firmě a přišel tam šéf že si něco zapoměl a najednou mě začal líbat že už se mu strašně dlouho líbím a chce mě no a potom se to tak nějak stalo a ráno jsme se probudili v objetí na pohovce u něj v kanceláři.Ráno po té noci mi řekl že mě miluje a o tomhle snil od té doby co tady pracuju... Abych to zkrátila od té naší společné noci uplynuli 2 měsíce no a mě se dost zpozdila MS tak jsem si dnes udělala těhotenský test a vyšel mi pozitivní...Co mám dělat jak to říct mému šéfovi???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tvrdíš, že máš VŠ, ale ani tvůj pravopis ani tvé uvažování (vyspat se s někým bez ochrany a nevzít si aspoň pilulku po) tomu moc neodpovídá. Ale pokud by na tom opravdu bylo něco pravdy, tak bych se zamyslela nad tím, jestli chceš to dítě. Pokud ho chceš, řekla bych mu to, stejně by jednou vyšlo najevo, že jsi těhotná a nejspíše mu dojde, že je otec on. Pak je to na něm, jak se zachová, dost možná se bude vykrucovat a nebude chtít být uveden do rodného list, může popírat, že to čekáš s ním...taky je tu možnost, že se rozhodne opustit manželku a založit novou rodinu s tebou (ač mi to přijde spíš méně pravděpodobné).

  • Máš vztah se šéfem, nebo jste spolu jednou spali? To je dost rozdíl. Každopádně otcovtví lze určit i proti vůli muže, soud může vyměřit výživné pokud by ses rozhodla dítě mít a on se nechtěl jakkoli podílet. Oba jste měli nechráněný sex, oba si nesete důsledky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 424 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist