Bolestivá menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180886 17.4.2018 13:43

Ahoj je mi 15 a mám hodně bolestivou menstruaci. Mamka mi porad kupuje ruzné bylinky, čaje, prášky... ale vůbec mi to nepomáhá.. První čtyři dny nemůžu dělat apsolutně nic, zvracim, podlamuji se mi nohy, takže nemůžu vstát z postele, bolí me hlava a záda , mám hrozný křeče v břiše, dokonce jsem i jednou omdlela.. Menstruaci silnou nemám, spíš bych řekla, že je slabší. Píšu sem jestli nemáte třeba nějaké rady nebo léky kterýma bych se toho zbavila..
Děkuji za všechny rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik17.4.2018 15:19

    Ahoj, já na menstruační bolesti používám Voltaren rapid. Jsou to gelové kapsle a fungují skvěle i na bolest zubů. Mohou se jíst na lačno a zabírají do 20ti minut. Ještě bych doporučila bylinku shavatari, upraví cyklus a neměla jsem skoro žádné menstruační bolesti. Dělají se v kapslích a nebo jako klasicky na čaj.

  • buccaneerka217.4.2018 15:20

    Měla jsem to stejné od třinácti a asi tě nepotěším - mně nepomohlo absolutně nic. Žádné čaje, cvičení, tabletky, jednou dobou mi mamka píchala i injekce, byla jsem na gynekologii, ale kromě hormonální antikoncepce mi nebyli schopni jinak pomoct. Vždycky jsem zůstávala tři dny doma, a když jsem začala pracovat, často jsem volala do práce, že nemůžu přijít a brala si volno, protože jsem nebyla schopná vůbec vyjít ze záchodu nebo z postele.
    Poslední měsíce jsem to řešila tak, že dva dny předem jsem si dávala kapky Algifen a potom od prvního dne několikrát denně Brufen 600, abych mohla trochu fungovat. :-(

    Přála bych ti samozřejmě, aby ti zabralo něco, co ti holky poradí...

  • Bolest způsobuje nedostatek hořčíku, kup si šumivé tabletky nebo denně pij Magnesii, já na to taky dost trpěla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist