Bolestivá menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #16461 20.8.2011 20:43

Mám po dvou porodech, druhý byl před devíti měsíci, u obouch mám bolestivou menstruaci. Chci se optat jestli máte některá z vás nějakou podobnou zkušenost a popřípadě jak jste ji řešili.
Jedná se o to, že jsem jí měla hodně silnou 30-40 vložek za cyklus, trval asi šest dnů a z toho dva dny jsem nikam nemohla, protože jsem pořád lítala na wc, další záporná věc je silná bolest v bodbříšku a hlavně "dole" poševní vchod, to je jak dkybych rodila, to trvalo také ty dva dny se silným krvácením.
Došla jsem na gyndu a tam mi předepsal antikoncepci v podobně injekce, jméno teď nevím, začínám tuším od S..., tak jsem si říkala, že budu mít konečně pokoj, prý by menstruace měla vymizet, až u 70% žen to tak prý bývá. Já to tedy dostala, ale chápu že to asi nemůže být hned, ta změna, dva dny jsem špinila a teď ten třetí zase ty bolesti, krvácení je, ale zatím teda ne tak silné, jako bez antikoncepce. Mám také endiometriozu, takže to taky k tomu nepřidá.
Poraďte mi prosím některá, má tohle nějaké řešení?
Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že to je syana a MS opravdu vymizí. Teta na injekce taky chodí a první cyklus MS dostala a docela silnou, tak se lekla, protože by jí mít neměla, ale pak už to bylo ok a MS nedostává;) zkus počkat... víc ti neporadím, snad někdo jiný;) ale opravdu si myslím, že to přejde, tělo si musí zvyknout.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist