Bolest podbříšku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24576 11.11.2011 21:12

Zdravím. :)
Již nevím, co mám dělat. Je mi 15let, již od 28.11.2009 mám problémy s bolestmi pravého podbříšku, úmorné bolesti a pocit, že budu zvracet. Chytlo mě to pořádně poprvé 28.11.2009 a 31.12.2009, pak mě to chytlo častěji, ale málo.
Tohle září jsem měla mít menstruaci od 1.9.2011, byla jsem na seznamovacím kurzu s novou třídou, celé 3dny jsem to tam prozvracela, měla jsem horečku a bylo mi zle. Strašně jsem se klepala, měla jsem nepnuté bříško, také bolesti u slepáku. Dali mi imodium + a problémy přestaly, menstruace rázem naskočila. (Cca 3-5dní opožděně)
Bohužel od minulé středy mi opět začaly tyto bolesti. Opět jsem měla menstruovat od začátku měsíce, avšak stále nic.
Jen hrozné bolesti pravého podbříšku, hlavně při močení, při posazení, hlubokém nádechu, někdy jen tak, či při předklonu, smíchu. Je to hrozné, je mi strašně zle, mám zácpu a jednou jsem měla menší průjem, jinak nic. Často chodím močit, nemám chuť k jídlu, břicho mám napnuté a přibrala jsem cca 3kg, aniž bych pozřela jídlo.
Bojím se, že je to od slepáku.
Nemá s tím někdo z vás zkušenost?
Děkuji,
Kamča.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Majik11.11.2011 23:06

    Ahoj opravdu radsi, zajdi k doktorovi. Sestra mela pobone problemy a bolesti ruzne v tele a nakonec to byl slepak je pul roku po operaci a ma svaty klid!!!! Ja jsem treba mela problemy s bolestmy na prve strane v podbrisku a nakonec se z toho vyklubala skolioza patere, a pomohly mi az rehabilitace, ale co popisujes bych se spise priklanela k chronickemu slepaku ajko mela sestra!!! Zajdi hned k doktorovi!

  • Tak určitě bych skočila na gyndu,aby vyloučil nějaké gynekologické problémy a hned bych upalovala k obvoďákovi aby vyloučil slepák,nebo žlučník - Uričtě to ale nezkoušej vyléčit sama.

  • ahojky, popravdě si nemyslím, že by se jednalo o slepák...za prvé to trvá už dost dlouho a kdyby tam byl zánět, že by vyvolal takové silné bolesti, určitě by sílil, tudíž by pozdější bolesti nebyly slabší...za druhé bolesti povětšinou vztahuješ k termínu menstruace, tudíž bych to považovala za premenstruační nebo perimenstruační syndrom (během MS). Kamarádka to takhle taky měla, silné bolesti břicha, zvracení, chudák až brečela jak to bylo strašné...pomohla jí až antikoncepce...Takže určitě zajít na gyndu, jestli tam něco není špatně, případně začít užívat antikoncepci, tedy pokud se vyloučí úplně ten slepák...Jistota je jistota...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist