Boky po porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46139 14.9.2011 14:10

Zvětšily se vám poporodu boky ? A zůstalo vám to tak, nebo se časem zase zmenšily ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pánev se vždy rozšíří. A dle mě je to nevratné. Ale po prvním porodu sem se po nějaké době v klidu vešla do věcí a po druhém porodu ( kterým byl před necelými 2 měsici ) se pomalu taky začínám nasoukat do původních kalkot. Sice sem v nich napresovaná, ale už je zapnu :-)) ale mám ještě asi 8 kilo nahoře.

  • lulatko14.9.2011 17:37

    Po porodu ani ne, ale v průběhu těhotenství. Po porodu rozšířené ještě nějakou dobu určitě zůstaly, ale řekla bych, že je to teď zase jako předtím (tedy soudím alespoň dle toho, že pořád v pohodě nosím to, co před otěhotněním).

  • mě se také zvětšily už v těhotenství a po porodu byly prostě širší, i když jsem měla méně nebo stejnou váhu, než když jsem otěhotněla. Chvíli to trvalo, řekla bych tak nejmíň 3 měsíce, než jsem se vešla do původních-ne tak elastických- kalhot.

  • Hned po příchodu z porodnice jsem se vešla do svých kalhot, pravda, byly mi malinko těsnější, ale po 14 dnech jsem na sebe natáhla všechno. Mám i původní váhu, žádnou změnu na sobě nepozoruju :o) Rodila jsem před 2 lety.

  • Taky jsem se hned po porodu vlezla do původních kalhot, ale ne úplně do všech, asi měsíc po porodu už do všech a teď po dvou měsících už mi některé začínají být přes boky dokonce volnější. Během těhotenství jsem přibrala 16 kilo a to všechno se mi usadilo na bocích + se mi pěkně roztáhla pánev, takže jsem nic původního přes zadek během těhu opravdu neoblékla. Za dva měsíce od porodu mám ale boky jako před těhotenstvím, takže se mi pánev asi vrátila zpátky a váhu už mám taky téměř původní :-)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist