Boky, bříško ..Tuky Sacharidy jk odolat.. ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39230 27.4.2011 22:04

Ahojky holky, poslední dobou sem pribrala a slo mi to spise jen do bricha a boku jako vzdy ae myslim ze to je i z duvodu ze beru HA a mam větši chut na jidlo jk rikala doktorka... potrebuju s tim nejak seknout a zase to dát dolu ptze s tím začínám bt doooost nestastná + u mam par let problemy s metabolismem ze treba nejdu na velkou na wc 8 dni... krce v brise ale proste nic a myslim si ze se hejbu docela dostatecne .. .. newim jak rozhejbat ten metabolismus a jk ted dat to brisko a boky dolůů ??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • juj 8 dní, to je šílený.. to by spíš chtělo řešit ze zdravotního hlediska u nějakého specialisty.. to musí bejt šílený.. zkus na toto jíst hodně vlákniny.. třeba to bude řešení, jinak mě nic nenapadá..

  • Ahoj, mám to prakticky úplně stejně. Mě to jde navíc ještě do stehen, takže jednu dobu jsem měla velký bříško, boky doslova přetejkaly a stehna jsem měla jako kobyla a taky jsem došla do bodu jako ty, že jsem začínala být dost nešťastná, nebylo mi v tom vůbec dobře. Ale trápit jsem se dietama rozhodně nechtěla!! A tobě to taky nedoporučuju. Shodit dolů tyhle partie je asi nejhorší, ale vyhrála jsem nad tím pravidelnou stravou a místo velkých talířů jsem si jídlo začala dávat na malé talířky. Je to trochu boj, protože jídlo přímo miluju. Než jsem začala brát HA, tak jsem mohla snít obrovský množství jídla a byla jsem štíhlounká, až mě podezřívali z bulimie. Ale co jsem začla brát prášky, ne že bych tloustla, to bych HA změnila, ale moje tělo se začalo prostě chovat k ukládání tuků jinak. No, a díky tý pravidelný stravě začalo mizet postupně bříško, pak ty nohy no a boky mi tak nějak zůstávají - už tak moc nepřetýkají, ale tohle máme zrovna v rodině, takže s tím jsem se smířila :-) No a sladký to chce omezit určitě. Ze začátku to je moc těžký, ale postupem času mě sladký přestalo lákat. Ale rozhodně nic z jídelníčku co jíš teď, nevyřazovat!! Protože pak ti jednou "ujede ruka" a bude to ještě horší. Já jsem se omezila pouze na množství :-) A pomohlo mě to. Nemůžu se na sebe v zrcadle vynadívat - sice mě to stálo kolikrát si říct "ne, už nebudu" i když to bylo neuvěřitelně dobrý a snědla bych to minimálně ještě dvakrát :-)) Ale upozorňuju, že tímhle stylem ti to bude trvat shodit třeba tak půl roku a více, ale zase můžu potvrdit, že to vydrží stoprocentně s delším účinkem, než třeba rychlejší formy, jako diety (přestaneš dodržovat dietu a je to zpátky) - cvičení (přestaneš cvičit, je to zpátky) ... Víš jak to myslím... :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 545 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist