Bojím se bolesti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398069 16.1.2019 20:28

Dobrý den, už delší dobu si lámu hlavu s jednou věcí. Několikrát jsem si zkoušela nasadit tampon, zkoušela různé polohy, v různé doby, dívala se při tom do zrcadla, uvolnila jsem se, jak to nejvíc šlo, ale stále jsem ho mohla zavést tak do půlky a vždycky mě to i bolelo a nemyslím si, že jsem to zaváděla špatně. Je mi 16, jsem panna a pokouším se o to už snad od začátku mojí menstruace, což jsou už cca 4 roky. Zkoušela jsem to tolikrát, že se mi tampony zhnusily a na to, že bych to měla zkoušet dál myslím s velkou nechutí. A kvůli tomu se bojím jedné věci. S přítelem se to schyluje k tomu, že mě bude uspokojovat prsty a já se bojím toho, že to bude hodně bolet, když tam nedokážu ani pořádně zavést tampon. Sama jsem si to ještě nikdy nedělala a ani mě si to dělat sama nijak neláká. Mohla by téci i krev? Vím, že je to časté u sexu, ale nevím, jestli u tohoto je to možné taky. Je třeba možné, že bych byla tak nervozní, že by mu to dokonce nešlo? Předem děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tampony kdysi taky zkoušela a nebylo mi to vůbec příjemné, takže sem se na ně vyprdla a používám jen vložky, nevidím na tom nic špatného a už vůbec ne důvod to tak hrozit 😊 to další je o vzrušení a uvolnění a vůbec bych to nesrovnavala, je to něco jiného, tak se toho neboj, hlavně musíš chtít a ne se nechat nutit 😊

  • Zkousela jsi tampon s aplikatorem? Ja klasicky tampon nezvladam ani ted a je mi přes 30let. Jinak co se intimnosti týká, tak to se zaváděním tamponu nesrovnavej. S pritelem ti pomuze vzrušení, atmosféra. A kdyby to náhodou neslo, tak tomu dejte cas;-)

  • Když jsem měla počátky svoji menstruace tak jsem měla et na dovolenou k moři a tak mi nic jiného nezbývalo, bylo mi 12. Taky me to zpočátku bolelo, a bolelo me to i po tom, co jsem tampon už zavedeny měla. Potom jsem se to naučila ale stále jsem potřebovala zrdcatko, teď už jsem si zvykla i bez nej. Když jsem ale zkoušela tampon poprvé, nemohla jsem ani najít díru kam😂 ale tady mi poradili ať si vygooglim obrázek ženské vaginy a potom jsem už věděla. Podívej se taky ať si si jistá, pokud ano tak bys měla zkusit nejdřív nejmenší velikost-mini, zkus přemoci bolest jako já, a když ho zavedes mas skoro vyhráno, nemela by jsi být ,,sucha” pak tampon neklouze a bolí to. Potom už si to musíš jen osvojit a mas vyhráno uplne:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist