Antikoncepce malá chuť na sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531641 17.5.2023 17:33

Dobrý den, antikoncepci už beru už 4. rokem a poslední dobou zjišťuju, že na ten sex nemám až úplně tolik chuť, samozřejmě občas jo, Ale musí začínat skoro vždycky přítel a že si prostě sama o to neřeknu. Četla jsem dost diskuzí že antikoncepce vlastně snižuje to libido Takže začínám přemýšlet nad tím že bych jí vysadila ale teď dítě neplánujeme a kondomy nechceme ani jeden. Zaujaly mě proto buď nehormonální tělíska ale tam se bojím že by se to pohlo a bylo by to a nebo náplast Evru. Proto se chci zeptat jestli je tu někdo kdo má zkušenost s náplastmi a jestli po nich měl zase zpátky chuť na sex?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Proč zakládáte 2 téměř totožné diskuze? Dotaz je formulován už v předešlém příspěvků....vše na své výhody i nevýhody. Nejlepší je poradit se s doktorem. Pro každého není vše vhodne. Udává se že nehormonalni tělísko není tak spolehlive

  • syd18.5.2023 12:14

    Zkušenosti nemam, ale existujou ještě spermicidní gely. Nicméně stejně si nedokážu tvůj problém moc představit, resp. se do něj vžít, protože být schopná mít uspokojivý styk poté, co ho partner iniciuje, tak jsme spokojený oba dva. Je tu ještě možnost, že to neni antikoncepcí, ale vyprcháním zamilovanosti, jestli vztah trvá dlouho, pak s tím ani změna antikoncepce nic neudělá.

  • píšeš, že problém nastal po sestěhování - jaká je dělba práce doma? kdo kolik doma tráví času zábavoua kdo povinnostmi?
    taky tě, ač si to vědomě nepřiznáš, mohou iritovat drobné maličkosti jako něco neumyté, atp a přemýšlíš víc nad tím, že tohle musíš udělat a tamto udělat.
    přechod na náplasti evra v zásadě nic neřeší. brala sem jen a výsledek byl stejný. jsou to hormony tak jak prášky, jen s tím, že se na ně nemusí denně myslet.
    takže bych spíš hledala příčinu jinde - třeba i v tom vyprchávání zamilovanosti a společnému bydlení, kdy jste si více na očích než ve fázi chození.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 703 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist