Antikoncepce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29692 12.8.2011 9:15

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s kterou antikoncepcí a kolik vás stojí ... a jestli někdo používá antikoncepčí náplasti a jestli v nich vidí oproti práškům nějakou výhodu? Předem děkuji za odpověď :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já beru třífázovou HA Triquilar. HA užívám něco málo přes dva roky, od začátku svého sexuálního vztahu. A bez problémů. MS chodí jako hodinky, žádné špinění mimo cyklus hned od začátku, párkrát jsem i zapomněla, tak jsem postupovala podle příbaláku a nic se nestalo. Když jsem brala ATB, tak jsme provozovali přeruš. soulož a všechno v pořádku. Před měsícem jsem i poprvé oddalovala a také bez obtíží. Jediná nevýhoda je v tom, že můžu prodloužit jen o 10 dní a tak je mi 11 pilulek pak vlastně k ničemu.
    Jo, a vyjde mě na 350,- Kč na 3 měsíce. :)

  • Ahoj, ja jsem zhruba tri roky pouzivala NuvaRing a byla jsem absolutne spokojena. Kdyztak koukni sem: http://www.nuvaring.com/Consumer/aboutNuvaRing/index.asp. Nemusis kazdy den polykat pilulku, hormony nejdou pres travici trakt, takze i kdyz zvracis nebo mas prujem, tak to ucinek neovlivni a je to celkove setrnejsi. Zavedes, po trech tydnech vyndas, dostanes ms a pak zase zavedes. Muzu jenom doporucit.

  • Můžeš se tady ptát na to, se kterými typy HA byly spokojené, ale je zbytečné se ptát na značku, protože stejně pokud budeš chtít prášky, tak Ti gynekolog předepíše ty, které se pro Tebe hodí nejvíce...

    Ohledně náplastí, asi je to pohodlnější, ale mi by vadilo, že bych měla strach, že se to odlepí nebo začne odlepovat, pak máš na té náplasti všelijaké špíny a na koupališti to jde vidět...
    U prášků máš zase nevýhodu, že se musí brát každý den ve stejnou dobu a nesmíš zapomenout...
    Asi je nejlepší ten NuvaRing, ale podle mě je nejdostupnější Ha v tabletkách...

  • Mám Vreyu, má stejně hormonů jako diane nebo Yaz a další drahé Ha. Ale stojí kolem 430,- kč. Nemůžusu stěžovat,mám skvělou pleť, MS mám veelmi slabou a žádné výtoky nic. :) Doporučuji!

  • Ahoj.* Já mám Diane- 35,beru ji už 3 roky a jsem spokojená. Je to jednofázová HA a stojí 600,-Kč

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist