Anovulační cyklus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413250 8.1.2021 4:48

Ahoj všem, mam uz tyden zpozdenou menstruaci tt negativni, ale dle teplot mam tento mesic anovulacni cyklus :( existuje neco na vyvolani menstruce nejake volne prodejne tabletky nebo podobne? Na vyvolavacku se mi jit moc nechce ale spis ji vyvolat nejak prirozene- cervene vino i horkou vanu uz sem zkousela a nic :D potrebuju to nitne dostat a ukoncit tenhle nesmyslnej cyklus aby zacal dalsi a mohli jsme se snazot o mimi :) ( snazime se od cervence a ovulace normalne probihala ale s anovulakem zkusenost nemam. Dekuji za rady a prikladam svuj graf

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ono ani tělo není stroj, uspěchat to moc nejde. Jsou ženy, co mají cyklus pravidelný a to zpoždění někdy mají také. Já bych nedělala, na tvém místě, nic. Nezasahovala do toho, nechala to prostě proběhnout přirozeně. Nic přírodního na vyvolání menstruace, podle mého názoru, fakt nefunguje a pokud se to neděje běžně, tak tam je velké množství faktorů, co ten cyklus mohly ovlivnit. Jinak jestli se snažíte už od července (nevím teda, kolik je vám let), možná už bych doporučila udělat nějaký hormonální profil a folikulometrii, ať zbytečně neztrácíte čas.

  • měla jsem ted jeden cyklus taky prodloužený - z klasických 24-25 dní na 46 dní. nechala jsem tělo at se s tím popere. jsou věci, které se moc uspěchat nedají a ty hormony by nemusely udělat nejlíp.

  • Nechala bych to plynout jak pisou holky, ja mela taky takhle anovulacni cyklus jednou a byl i s ovulaci akorst ta prisla nezvykle az 38 den a prask ho, za 12 dbi na to dve carky na testu :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist