Anovulace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195864 10.3.2020 12:19

Ahoj, prosim Vás o radu. Má doktorka mi řekla že nemám ovulaci. Proto každý měsíc chodím pro injekci abych měla Ms a prý pokud budeme chtít miminko tak budu muset mít hormonální léčbu . S přítelem by jsme chtěli miminko. Zkusili by jsme nejdříve nějaké léky nebo povzbuzováky a když by to nešlo tak nakonec hormonální léčbu. Máte nějaká z Vás zkušenosti s tímto a popřípadně nějaké léky na doporučení? A nebo mám raději jít na hormonální léčbu? Děkuji ❤️ ps: mám nějaké ty kila navíc ale prý anovulaci mám z antikoncepce kterou jsem brala dříve a už ji více jak 2 roky neberu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • souhlasím s holkama, že bych se vykašlala na injekce, které vlastně nic neřeší.
    zařadila bych bylinky a i cvičení podle Dr mojžíškové nebo hormonální jogu. dát dělo do pořádku po užívání HA může být běh na dlouhou trat a tím, že se do toho bdue neustále zasahovat jakýmikoliv hormony reálné vyřešení jen oddaluje.
    pro lékaře je mnohdy jednodušší píchnout injekci než ten problém skutečně řešit.
    mně třeba sama gny Dr v době, kdy sem chtěla zlepšit cyklus doporučila bylinné preparáty a nikoliv hormony.

  • V prvni rade bych se vykaslala na injekce. Leky a hormonalni lecba vyjdou prakticky nastejno. Pokud chces zacit pozvolna, zkus treba gynex nebo bylinky - holky ti tu urcite poradi vice. Ja kupovala fertipronu a ta mi pomohla nastartovat cyklus. Injekce nic nevyresi.

  • macicekkajik10.3.2020 12:31

    Já doporučuji shatavari, některé mají dobré zkušenosti s kontryhelem, drmkem, maliníkem. Jak už tu bylo řečeno, na injekce bych se vykašlala. Ty potřebuješ nastartovat cyklus přirozeně. Ještě bych doporučila Nosifol forte 2x denně sáček. Díky Nosifolu jsem otěhotněla. Držím palce, ať ti ovulace brzy probíhá a dočkáte se miminka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 484 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist